Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otkud znam, debilno mi da ja postavljam postove gde tražim donacije, posebno jer mi to traži jutjub. Boli njih uvo, uzimaju mi 45% a ja se blamiram...Zašto ti je glupo,onaj ko ima potrebu da ti donira doniraće,onaj koji neće neće svakako.To su trendovi i ja bih ti preporučio da se aktiviraš.
Ja lično iam nalog na instagramu ali slabo koristim,mlaže generacije su zalužene,preglednije im je i lakće.FB je postao smeće samo reklame.
U kom smislu ?Момо ти рече да си учествово у рату па онда си могао да приметиш да та таблица бдп није тачна
To je platforma za pomoć pri širenju i radu malih i novih kreatora. Evo kako izgleda moj profil https://www.patreon.com/user?u=35423773Nikad nisam ni čuo za Patreon. Šta je to?
Za sad su to smešne pare, oko 30 evra mesečno. Npr, našao sam sponzore koji hoće da daju semenski kukuruz koji ću deliti, verovatno početkom marta i to vredi mnogo više nego ove donacije.Провери опцију где ти уплаћују новац као што кажеш, а онда тим новцем( или делом новца) купиш робу која би се продавала по промотивној цени или поклањала. Наравно твој бренд и заштитни знак. Мало више је натегнуто али видим да тако раде на пар канала које пратим. Ако ти није битна добит већ вин-вин.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Da, ali ne mora na YT, može bilo koja društvena mreža. Možeš čak da snimiš nešto, npr sviraš gitaru i snimak staviš na Patreon, napraviš objavu, Ja sam siromašni crnac iz Alabame, talentovan sam ali nemam pare da snimim album, budite moji Patroni...Kreatora na YT? Mislim, neko krene da objavljuje klipove na YT pa pomoć njemu dok ne stekne velik broj pregleda i pratilaca?
Ovo je bas glupo, ali ti si iz njihovog ugla isto kao i svaki drugi jutjuber, kao ovi klinci ili malo veci klinci (sa 30-40 god sto ih mama i tata finansiraju) koji se debilisu ne bi li zaradili nesto.Otkud znam, debilno mi da ja postavljam postove gde tražim donacije, posebno jer mi to traži jutjub. Boli njih uvo, uzimaju mi 45% a ja se blamiram...
Jasno je meni da oni pokušavaju da iskoriste situaciju i zarade na meni, oni za savete uzimaju 45 % a sav posao je moj ali ne mogu ništa drugo, ili da igram po njihovim pravilima ili da odustanem, što sam već par puta hteo...Hvala za ove komplimente, cilj mi je da učinim nešto, ako pomognem makar jednom čoveku ja sam zadovoljan. Nisam za mali fudbal, mogu da doniram nešto, javi kad bude akcija.Ovo je bas glupo, ali ti si iz njihovog ugla isto kao i svaki drugi jutjuber, kao ovi klinci ili malo veci klinci (sa 30-40 god sto ih mama i tata finansiraju) koji se debilisu ne bi li zaradili nesto.
Tebi svaka cast sto si COVEK na prvom mestu, sto ne radis stvari samo iz licnog interesa i sto se izdvajas iz mase. Ovde je jedno od retkih mesta (forum) gde ima takvih, gde ima LJUDI. Vec sam negde pisao sad vise nzm da li na youtube-u ili ovde, mali Sava ako te bude slusao pored tebe ima da postane veliki covek, ne znam kakvo je stanje kod njega u porodici i cime se njegovi bave ali ti si mu vise od drugara/komsije/prijatelja samo sto je jos on mlad ne razume vrednost toga. Da je vise takvih pa ova nasa drzava bi bila raj za ziveti, ne treba nama zapad imamo mi ovde sve i to mnogo lepse nego tamo samo sto smo zaslepljeni glupostima koje nam se prezentuju svakodnevno..
PS. Kad smo vec kod donacija, bice neki turnir u malom fudbalu za 2-3 nedelje u okolini Smedereva, igra se za jednu malu devojcicu i skuplja se novac za lecenje u inostranstvu. Pa ako je neko blizu dodjite da odigramo nesto neobavezno
Filip IV od Francuske? Nije ga niko ubio umro je od šloga u lovu. Uzimao je pare od Templara pa ih potamanio da ne vrati dug. Čak je premestio sedište pape iz rima u Avinjon i postavio svog čoveka.Не разумем те, како се Филип Лепи успео да се извуче када су га рокнули. И њега и папу. Неколико векова касније су срушили монархију у Француској. Исто „друштво“. Па преузели Британију (осим ако неко не мисли да и ту влада народ путем демократије).