Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To da, ali i da kupujem bilo bi povoljno. Ovde su drva dosta jeftinija. Ja sam na primer jesenas prodavao na 3600.

Sad ne znam kako je jer sam batalio da kupujem ,ali do pre 3 god. sam dzak kukuruza 40 kg placao 1000 din.

Poslednja izmena:
Моје саучешће.

Ружно је када ти неко оде на тај начин, а ти немоћан да било шта промениш, макар и да га достојно испратиш.

Али још увек постоје они који сматрају да је овај вирус некаква завера и да је он као грип.
I mene je dokacio virus, nije strasno imao sam dva dana temp i bol u grlu. Verovatno za hronicno obolele i starije moze da bude problem.

Идворац, седи у топло и немој да спаваш без сокни.

И да будеш тип-топ до спремања. ;)

Успут, имаш ли идеје где си и када, можда и од кога, зарадио вирус?

Идворац, седи у топло и немој да спаваш без сокни.

И да будеш тип-топ до спремања. ;)

Успут, имаш ли идеје где си и када, можда и од кога, зарадио вирус?
Radim u skoli, tako da ucenici i kolege ima dosta zarazenih... Bilo je samo pitanje vremena kada cu pokupiti😁

Nego , ajd ako vas zanima , ..na neke mnogo vaznije teme od yt . Turska , dal slucajno , skontala vaznost porasta broja stanovnika , mozda po ugledu na Kinu ,Indiju,Nigeriju,... Imaju daleko najveci prirodni prirastaj u ovom dijelu svijeta . Boj ne bije svijetlo oruzje , to znamo , a ni pare nisu svemocne . Dzaba Norveskoj pare koje imaju , ili Svedskoj ili Kanadi ,.. Imaju viska ocito , al sta ce dalje biti ? Ajd sve ali direktno mijesanje u prirodu ...? Abortus je mala maca . Ovoga ima sve vise al se malo prica . Masovna produkcija ljudi u Turskoj , a Made in Gruzija i jos neke lokacije .

Kontaktiraj akumulatorshop vidi da li imaju na lageru i koja je cena za gys batium 7-12.On je do 130ah ali mocice i do 150ah da napuni samo ces cekati malo duze.On bi tu negde trebalo da se uklopi u budzet.

Ili neki od victron energy na njih daju 5 godina garancije, samo sto su skupi sa manje A moraces da cekas duze da se pune ti veci akumulatori i nisu predvidjeni za to ali mogu da se koriste.Probija ti budzet.

Prednost da jem gys punjacima.

gys 7-12

blue smart VE

Nego , ajd ako vas zanima , ..na neke mnogo vaznije teme od yt . Turska , dal slucajno , skontala vaznost porasta broja stanovnika , mozda po ugledu na Kinu ,Indiju,Nigeriju,... Imaju daleko najveci prirodni prirastaj u ovom dijelu svijeta . Boj ne bije svijetlo oruzje , to znamo , a ni pare nisu svemocne . Dzaba Norveskoj pare koje imaju , ili Svedskoj ili Kanadi ,.. Imaju viska ocito , al sta ce dalje biti ? Ajd sve ali direktno mijesanje u prirodu ...? Abortus je mala maca . Ovoga ima sve vise al se malo prica . Masovna produkcija ljudi u Turskoj , a Made in Gruzija i jos neke lokacije .

Možda se spremaju za nešto....

Послато са Nokia 1.3 помоћу Тапатока

Treba pogledati položaj žene u tim društvima. Kad se na to doda ekonomski napredak nije ni čudo što se rađaju. Ja kad bi imao 1,5 mili dolara pravio bi ih na prirodan način i usrećio i sebe i poneku curu a može i udovica. :osmeh:
Društvo kojem počne padati broj stanovnika se neće oporaviti i nestaće. Što je društvo manje i propast je brža.
Moguće je uvesti svježu snagu ali to više nije isto društvo. Sve se mijenja. I kultura, običaji, zakoni, arhitektura.
Sreća naša pa ne živimo dugo inače bi ovako zabetonirani u svom shvatanju i prihvatanju promjena imali problema i sa tim pridošlicama i sa samim sobom. Ovako samo ostaje žal što mladi odoše ali ako ovi garavi počnu ostajati iskusićemo i drugu stranu. Promjenu i suživot sa drugom kulturom i običajima.

15.2
PONUDA RUSA NA STOLU

'Hrvatskoj u roku od dva tjedna možemo poslati Sputnjik V. Nema ograničenja u količini'​

16.2
IZRAVNI PREGOVORI S RUSIMA

U Hrvatsku stiže milijun doza ruskog cjepiva Sputnjik​

Prica se da poslije cijepljenja istom pocne plava kosa da raste:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh