Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E tačno mi dodje da sednem u traktor i dodjem po drva kod vas, em kradu na količinu a najgore što poturaju lipu ko bukvu a cena doobraTo da, ali i da kupujem bilo bi povoljno. Ovde su drva dosta jeftinija. Ja sam na primer jesenas prodavao na 3600.
I mene je dokacio virus, nije strasno imao sam dva dana temp i bol u grlu. Verovatno za hronicno obolele i starije moze da bude problem.Моје саучешће.
Ружно је када ти неко оде на тај начин, а ти немоћан да било шта промениш, макар и да га достојно испратиш.
Али још увек постоје они који сматрају да је овај вирус некаква завера и да је он као грип.
Do 100 jevricaTo zavisi koliko si spreman parica da pljunes.
Cesto nije do punjaca,neki akumulatori ne mogu da se spase punjenjem.Drugari gde kupiti i koji punjac akumulatora,5 sam kupio za godinu dana nista ne valja? Ne znam u koju temu da se pozalim
Radim u skoli, tako da ucenici i kolege ima dosta zarazenih... Bilo je samo pitanje vremena kada cu pokupitiИдворац, седи у топло и немој да спаваш без сокни.
И да будеш тип-топ до спремања.
Успут, имаш ли идеје где си и када, можда и од кога, зарадио вирус?
Do 150. AhDo koliko Ah su akumulatori?
Možda se spremaju za nešto....Nego , ajd ako vas zanima , ..na neke mnogo vaznije teme od yt . Turska , dal slucajno , skontala vaznost porasta broja stanovnika , mozda po ugledu na Kinu ,Indiju,Nigeriju,... Imaju daleko najveci prirodni prirastaj u ovom dijelu svijeta . Boj ne bije svijetlo oruzje , to znamo , a ni pare nisu svemocne . Dzaba Norveskoj pare koje imaju , ili Svedskoj ili Kanadi ,.. Imaju viska ocito , al sta ce dalje biti ? Ajd sve ali direktno mijesanje u prirodu ...? Abortus je mala maca . Ovoga ima sve vise al se malo prica . Masovna produkcija ljudi u Turskoj , a Made in Gruzija i jos neke lokacije .