Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobiješ papir sa zavedenim merama i trenutnim stanjem ali ti ne znači ništa tj možeš tužiti komšiju .Ali ako trošak padne na tebe znači da ga ne možeš tužiti pošto si ti ušao kod njega.

Ovo drugo je u pitanju,komšija počinje da radi svoju zemlju posle dužeg vremena i ima manje a ja moju prošle god kupio, pa me interesuje kad platim dal dobijam račun ili skicu overenu ne bi da dajem pare na reč, jer ću najverovatnije morati da teretnim drugog komšiju za zemlju koju ću ustupiti prvom...

Kada kupiš parcelu i uđeš u posed trebao bi da je izmeriš i obavestiš komšije.Da li će oni doći ili ne nije tvoja briga a kod nas geometra plaća onaj čija je parcela, nema komšija sa time ništa niti bi pristali da plate ako su te oštetili na neki način.

па плати тих 10хиљада и буди миран а и овако би било у реду кад си купио земљу да изведешгеометра и мирна бачка

До кад раде угоститељски објекти? Знам да је било до 20ч али се помињало нешто до 22ч а нисам сигуран.

Jak kad kupim odma i geometra zovem ,komšije ne zovem.Prošli put sam imao 1,5 levo i 1,2 desno manjak .Samo sam zvao komšije da ih obavestim da sam odorao nazad ako imaju neki problem neka vade geometra .Uzmem papir od geometra da mogu pokrenuti sudski postupak ako bude trebalo.Nisam tražio naknadu od komšija jel nisam bio ranije oštećen.

Komšija i izvodi, jedino da sam ja odma izveo a ne on kao oštećeni, uštede bi sebe a trošak bi imao moj drugi komšija
Nisi me razumeo. Ako je tvoja parcela u sredini a meri(primer) levi komsija, ti i desni komsija podelite troskove a merite njegovu parcelu i onda oboje imate granice. Tj ako si dobar sa komsijom. Tako mi kod nas radimo.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Jel koristi neko aplikacije za upravljanje zemljištem , dnevnik proizvodnje i slično Agrolife ?
Imam aplikaciju , i registrovan sam , ali bi mi bilo lakše unos podataka , i crtanje parcela sa kompjutera i mislim da može , ali neznam kako da se prijavim preko sajta .
www.mojagrolife.com i dalje neznam kako da udjem i prijavim se ?

Ја користим свеску А4 формата за тај пос'о менаџмента свог паорисања.

То је 100% crash-proof решење. ;)

Jes , al npr friska satelitska slika svakih 5 dana , sa snimcima stanja usjevo po boji tj fotosintezi , po bujnosti i po vlagi u zemljistu nije loše.

Nisi me razumeo. Ako je tvoja parcela u sredini a meri(primer) levi komsija, ti i desni komsija podelite troskove a merite njegovu parcelu i onda oboje imate granice. Tj ako si dobar sa komsijom. Tako mi kod nas radimo.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Neće on da deli ništa on kaže meni je dobro itd

Jak kad kupim odma i geometra zovem ,komšije ne zovem.Prošli put sam imao 1,5 levo i 1,2 desno manjak .Samo sam zvao komšije da ih obavestim da sam odorao nazad ako imaju neki problem neka vade geometra .Uzmem papir od geometra da mogu pokrenuti sudski postupak ako bude trebalo.Nisam tražio naknadu od komšija jel nisam bio ranije oštećen.
Taj deo me interesuje za papir koji sutra mogu da koristim na sudu, jel to dobijam na licu mesta overen ili kasnije poštom ili kako vec? A sto se tice da neobavestis komšije kod mene ti to onda kao i da nisi vadio geometra pa se opet na
teži sa njima po sudu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh