Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komšija i izvodi, jedino da sam ja odma izveo a ne on kao oštećeni, uštede bi sebe a trošak bi imao moj drugi komšijaDanas pozvan da prisustvujem merenju od strane komšije. Geometar će meriti par nas, e sad nisam upućen ako padne trošak na mene i platim šta treba da tražim zauzvrat od papirologije?
Nisi me razumeo. Ako je tvoja parcela u sredini a meri(primer) levi komsija, ti i desni komsija podelite troskove a merite njegovu parcelu i onda oboje imate granice. Tj ako si dobar sa komsijom. Tako mi kod nas radimo.Komšija i izvodi, jedino da sam ja odma izveo a ne on kao oštećeni, uštede bi sebe a trošak bi imao moj drugi komšija
Neće on da deli ništa on kaže meni je dobro itdNisi me razumeo. Ako je tvoja parcela u sredini a meri(primer) levi komsija, ti i desni komsija podelite troskove a merite njegovu parcelu i onda oboje imate granice. Tj ako si dobar sa komsijom. Tako mi kod nas radimo.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Taj deo me interesuje za papir koji sutra mogu da koristim na sudu, jel to dobijam na licu mesta overen ili kasnije poštom ili kako vec? A sto se tice da neobavestis komšije kod mene ti to onda kao i da nisi vadio geometra pa se opet naJak kad kupim odma i geometra zovem ,komšije ne zovem.Prošli put sam imao 1,5 levo i 1,2 desno manjak .Samo sam zvao komšije da ih obavestim da sam odorao nazad ako imaju neki problem neka vade geometra .Uzmem papir od geometra da mogu pokrenuti sudski postupak ako bude trebalo.Nisam tražio naknadu od komšija jel nisam bio ranije oštećen.
Jel se tu plaća članarina? i jel to važi i za Srbiju?Jes , al npr friska satelitska slika svakih 5 dana , sa snimcima stanja usjevo po boji tj fotosintezi , po bujnosti i po vlagi u zemljistu nije loše.