Cena nafte

cija, masoni i vatikan rade protiv rusije tako sto unistavaju americku naftnu industriju?

81-742XtIoL.__AC_SX300_QL70_ML2_.jpg
 
Poslednja izmena:
To nije pijaca decko da se tako "pravolinijski" gleda.Ovo je klasicna specijalna operacija.Borba za moc.Koji proizvodjaci placaju rafinerijama da im preuzmu naftu?Proizvodjaci iz uljnih skriljaca koji su vec u gubitcima ako je nafta ispod + 30 dolara.Znaci u minusu su celih 60 dolara i nastavljaju proizvodnju punom parom. :haha: Izgleda da se nerazumeju bas u pare...:haha:
Ili ce pre biti da ce FED odstampati dovoljno zelembaca da sanira "gubitak".
 
To nije pijaca decko da se tako "pravolinijski" gleda.Ovo je klasicna specijalna operacija.Borba za moc.
ma veruj mi sve mi je jasno, jedino jos ne znam da li osim cia-e,masona, vatikana i bilderberg grupe, rokfeleri i rotsildi imaju prste u ovoj perfidnoj igri unistavanja rusije putem unistavanja celokupne americke naftne industrije? imas neko misljenje o tome?

original.jpg
 
Poslednja izmena:
Ne pise se decko cija vec Central Inteligence Agency,odnosno CIA.Inace to je samo jedna od niza bezbednosnih spoljnih sluzbi USA,ali mislim da je vaznija National Security Agency,sta ti mislis?;)
 
Ne pise se decko cija vec Central Inteligence Agency,odnosno CIA.Inace to je samo jedna od niza bezbednosnih spoljnih sluzbi USA,ali mislim da je vaznija National Security Agency,sta ti mislis?;)
pa vidi ovako CIA radi ovo sta ti govoris (obara vlade, prodaje drogu da finansira sandiniste i sve ostale prljave stvari, kao recimo drogiranje celog mesta u francuskoj preko vodovoda sa LSD, samo da bi videli da li se to moze upotrebiti u ratu protiv neprijatelja) e sad NSA ne radi nista od toga vec samo PRISLUSKUJE ceo svet i te podatke prosledjuje CIA-e (i naravno masonima, vatikanu satanistima i kome vec ti podaci sleduju)
 
Poslednja izmena:
Dalja prepiska o teorijama zavere će biti premeštene u temu Chat jer tamo i pripada, ovde ćemo ipak pisati o cenama nafte.

Oni koji ZNAJU da masoni, CIA, NSA, Ilija Čvorovič i slični izvode specijalnu operaciju trebalo bi da navedu jasan dokaz. Ako oni to samo MISLE, PRETPOSTAVLJAJU ili su UMISLILI trebalo bi to da napomenu negde u svom izlaganju.

Od ovog navođenja šta je mišljenje a šta činjenica je izuzet samo Čak Noris. :haha:
 
Jeste lud sam da se ubedjujem i postavljam dokaze.Ko ima oci sve mu je jasno.A dokaza naravno da ima,ali...za sada neka ostane ovako.Inace uskoro ce FED da kupi korporativne obveznice proizvodjaca nafte iz skriljaca,pratite to.Zar stvarno ima toliko naivnih da misle da ce Ameri biti i jedan dolar u gubitku?
 
Jeste lud sam da se ubedjujem i postavljam dokaze.Ko ima oci sve mu je jasno.
eyes-in-the-back-of-my-head-picture-id183303858


Kognitivna disonanca je mentalno stanje, često konflikt, u kome osoba doživljava iskustvo dva ili više nekompatibilna verovanja ili kognitivno obrađuje više informacija. Kod zdravog pojedinca obično vodi osećanju psihičke nelagodnosti koje traje dok osoba ne razreši nesporazum.
sto moze da bude nikad, pa je osoba u konstantnom stanju "psihicke nelagodnosti"...

 
Poslednja izmena:
Realno me uopste ne zanima dal pucaju amerikanci ili rusi. Ne volim ni jedne ni druge jer isto tako njih boli uvo za nas. Kad je kes u pitanju nema vise ni brata ni prijatelja. Mene zanima zasto nas robove ovaj prvovencani dribla kao majmune sa najskupljim gorivom u istocnoj evropi....ko tu bre koga vise j...
 
Danas uzeli na NISu za 120,9 sa karticom. I onaj popust za prevoz od 1,5din znaci 119,4 u sustini.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
 
Sipao regresiranu naftu , nekoliko buradi i dodje jedno bure 150 maraka, i to sipam na ''nestru'' pumpi koja ima uvijek jace cijene. Kod ovih sitnijih privatnika moze to jos jevtinije. Eh kada bi bilo stalno ovako.
 
Nazad
Vrh