trtmrt
Banned
cija, masoni i vatikan rade protiv rusije tako sto unistavaju americku naftnu industriju?bla, bla, truc
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cija, masoni i vatikan rade protiv rusije tako sto unistavaju americku naftnu industriju?bla, bla, truc
ma veruj mi sve mi je jasno, jedino jos ne znam da li osim cia-e,masona, vatikana i bilderberg grupe, rokfeleri i rotsildi imaju prste u ovoj perfidnoj igri unistavanja rusije putem unistavanja celokupne americke naftne industrije? imas neko misljenje o tome?To nije pijaca decko da se tako "pravolinijski" gleda.Ovo je klasicna specijalna operacija.Borba za moc.
pa vidi ovako CIA radi ovo sta ti govoris (obara vlade, prodaje drogu da finansira sandiniste i sve ostale prljave stvari, kao recimo drogiranje celog mesta u francuskoj preko vodovoda sa LSD, samo da bi videli da li se to moze upotrebiti u ratu protiv neprijatelja) e sad NSA ne radi nista od toga vec samo PRISLUSKUJE ceo svet i te podatke prosledjuje CIA-e (i naravno masonima, vatikanu satanistima i kome vec ti podaci sleduju)Ne pise se decko cija vec Central Inteligence Agency,odnosno CIA.Inace to je samo jedna od niza bezbednosnih spoljnih sluzbi USA,ali mislim da je vaznija National Security Agency,sta ti mislis?
Jeste lud sam da se ubedjujem i postavljam dokaze.Ko ima oci sve mu je jasno.
sto moze da bude nikad, pa je osoba u konstantnom stanju "psihicke nelagodnosti"...Kognitivna disonanca je mentalno stanje, često konflikt, u kome osoba doživljava iskustvo dva ili više nekompatibilna verovanja ili kognitivno obrađuje više informacija. Kod zdravog pojedinca obično vodi osećanju psihičke nelagodnosti koje traje dok osoba ne razreši nesporazum.
Ne,ne moraš da mi saljes fotografije,ne interesuje me kako izgledas.Da si mi interesantan ja bih ti sliku vec negde iskopao...Opusti se dragi moj,smanjeno kretanje pa se suviše raspisah.Nece se ponoviti....vise nikada.
Velika mu nabavna Cena.Danas zove jedan za naftu iz kamiona nude po 120din, reko skupo rodjace.