Cena nafte

Za te pare samo kad bi bilo.
Mada i ovako na karticu dodje ispod 120din, tako da cekam neke pare da kupim koju litru.
 
Ima neke fore gde može da se uzme repromaterijal po nižoj ceni ako se formira udruženje. Trgovci uvek nađu načina da zarade.
Gledao sam nešto kada je AV skoro “iz inata” otvorio fabriku u nekim mestu za koje ga optužuju da ih je u vreme sukoba izradio pa ostavio na cedilu.
A to za naftaški lobi tvrdi i AV. Čak kaže da on nije prodao NIS i da se ne žalimo njemu već Tadiću. A ja se sećam da samo Čeda tada nije glasao za aranžman sa Rusima, svi ostali jesu. I Dinkić je bio protiv, lobirao za Shell ali je posle prilego.
U ceni nafte kod nas, državni deo je preko 1,4KM a naftaški 0,8KM. Tako da tu nema logike da nam tajkuni kroje cenu.
Нисам могао да нађем то да видим где је Вучић отворио ту фабрику неку код нас,јер мсм да нема искрено,можда су негде медијску провукли ал опет све је то шупља прича.Од свих власти ова је најспособнија за манипулацију,то нема даље.Али то ће да их кошта главе,видећеш,почели су да претерују.

Ту је један проблем нису Руси донели акцизе,него политчари,исти тај Чеда који је уништио Фиделинку.То је у сваком случају превелика акциза,шта више безобразна.
 
Koja je cena dizela kod preprodavaca? Da li je neko kupovao skoro kod njih? Na NIS-u sa popustom izađe 120 dinara, ne znam koja je trenutna cena kod preprodavaca, ali mislim da nije mnogo kod njih jeftinije.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
 
Код нас редовна цена 131,4 ед....на НИС-у.

Послато са Mi 9T помоћу плуга
 
Po 87-88 + pdv je moglo da se uzme u Encoo Inđija, Knez Petrol, Evolucija 2004... Te tri firme sam zvao.
 
Koliko vidim na NiS AGRO kartici popust je max 7din za gasno ulje a sve ostalo max 12 ako se toči 500+ litara, što mu dodje cena oko 1€
Na jednoj našoj lokalnoj pumpi se dobija -7din za količinu 2000+ dinara. Tu sipam redovno a prošle jeseni prođem kroz Svilajnac i vidim da je kod njih svuda cena 6din niža no u JA, KG, Niš... džaba ti lojality :D
 
I kod nas cijene rastu. Dizel 1,51 - 1,54 km. Loža 1,25 km. Kažu da će drzo doći do dvije marke. Danas mi dovezli ložu a vozač ljut i samo gunđa. Kaže: Već nekoliko dana navalio narod da odmah dovezem pa nemam vremena ni jesti.
 
Nazad
Vrh