Za te pare samo kad bi bilo.
Mada i ovako na karticu dodje ispod 120din, tako da cekam neke pare da kupim koju litru.
Mada i ovako na karticu dodje ispod 120din, tako da cekam neke pare da kupim koju litru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
150 km / 1.95 = 76.9 ili
150 km x 60 = 9000 dinara
Tako mi reče.55 centi na količinu,jedna cisterna kamionska.E,sad da li cisterna 5000l ili 20 000l to ga nisam pitao.Nisam cuo nigde da je 55 centi. Clan Bane uzeo skoro 5.000l i bilo je 78 centi. Ajde ovih dana je jos malo pala cena ali ispod 75c nisam cuo ni na vise...
Нисам могао да нађем то да видим где је Вучић отворио ту фабрику неку код нас,јер мсм да нема искрено,можда су негде медијску провукли ал опет све је то шупља прича.Од свих власти ова је најспособнија за манипулацију,то нема даље.Али то ће да их кошта главе,видећеш,почели су да претерују.Ima neke fore gde može da se uzme repromaterijal po nižoj ceni ako se formira udruženje. Trgovci uvek nađu načina da zarade.
Gledao sam nešto kada je AV skoro “iz inata” otvorio fabriku u nekim mestu za koje ga optužuju da ih je u vreme sukoba izradio pa ostavio na cedilu.
A to za naftaški lobi tvrdi i AV. Čak kaže da on nije prodao NIS i da se ne žalimo njemu već Tadiću. A ja se sećam da samo Čeda tada nije glasao za aranžman sa Rusima, svi ostali jesu. I Dinkić je bio protiv, lobirao za Shell ali je posle prilego.
U ceni nafte kod nas, državni deo je preko 1,4KM a naftaški 0,8KM. Tako da tu nema logike da nam tajkuni kroje cenu.
Koja kolicina, jel oni dovoze?Po 87-88 + pdv je moglo da se uzme u Encoo Inđija, Knez Petrol, Evolucija 2004... Te tri firme sam zvao.
Dovoze, mora biti 2000 + litara, to je cena bila do petka, danas vec 90,5 + pdv.Koja kolicina, jel oni dovoze?