Jel ta cena na celoj teritoriji Kosova ili samo gde su Srbi u vecini.Kod mene oko 1e litar. Sinoc sipao na karticu 97c
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ta cena na celoj teritoriji Kosova ili samo gde su Srbi u vecini.Kod mene oko 1e litar. Sinoc sipao na karticu 97c
Koliko si cekao ? Inace uzimam lozu u zadnje vrijeme po 1.82km na jednoj pumpi sipaju u kante .Isao jutros u Prnjavor tociti gorivo, guzva u sest sati na pumpi, cijena 1,69KM(0,87€)
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Jel to loža ili dizel? Kod mene je loža 1,85 i nemože u kanistre.Desetak minuta, 3-4 auta bila ispred, pise na pumpi da samo u rezervarar sipaju ali ipak su natocili u kante.
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Dizel, ovo je sve regularno, Fortuna Oil je pocela snizavati cijene, onda su i druge pumpe u blizini isto uradile, tako da je doslo do ove cijeneJel to loža ili dizel? Kod mene je loža 1,85 i nemože u kanistre.
Nst brate u zetvi bilo 21cent a i dan danas 20c. Jbg da sam prodao odma bolje bilo ali smo se nadali ceni zbol taksi a i loseg rodaSta se desava sa cenom psenice tamo
Daj link.Izasao nov cenovnik na nisovom sajtu, vaze nove cene od danas