Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva ti je to kartica i kako se dobija?Ja imam onu agro sa 12 din popusta + 1,5 din/litru za razvoz sto ti natoce u gorivu.Na pumpi NIS Plandište 145,9 sa Dajmond karticom i prevozom od 1,5 din. Taj sistem zadnjih par godina nam se pokazao najbolji.Em što se kvaliteta tiče em na količinu.
U selu imamo Lukoil daju i oni popust od 12 din ali je problem što je 5 din skuplji od NIS-a uvek i to samo Lukoil pumpa u selu a u Lukoilu uAlibunaru 10 km od nas su 2 din jeftiniji uvek.
15,6 dinara imas popust na ed?Na pumpi NIS Plandište 145,9 sa Dajmond karticom i prevozom od 1,5 din. Taj sistem zadnjih par godina nam se pokazao najbolji.Em što se kvaliteta tiče em na količinu.
U selu imamo Lukoil daju i oni popust od 12 din ali je problem što je 5 din skuplji od NIS-a uvek i to samo Lukoil pumpa u selu a u Lukoilu uAlibunaru 10 km od nas su 2 din jeftiniji uvek.
Aha,da tako je.Ne ima popust na cenu 12+1,5 din, svaki nis ima različitu cenu kod nas je 159, 4 tako da izađe 145,9 din
Koliko ja znam litar je zapremina i to mu dođe decimetar kubni i on je uvek isti bez obzira dali je u pitanju voda nafta ili nešto trećeKod nafte i naftnih derivata to nije baš tako.
Da ta obična,valjda kad sipaš 10000 l u zadnjih 365 dana onda si u dajmond modu,ali iako nisi najaviš se pa te ubace 24 h u Dajmond.Kakva ti je to kartica i kako se dobija?Ja imam onu agro sa 12 din popusta + 1,5 din/litru za razvoz sto ti natoce u gorivu.
Sada gledam cenu goriva,pa to mu dodje ta cena zar ne?
Јесте, кубни дециметар је исти.....али је количина течности различита, ако је сипаш на температури од 15 степени и пустиш да се угреје на 40 степени, онда прелива тај кубни дециметар.....јер познато је да се тела на хладноћи скупљају а топлоти шире, осим меса у врелом тигањуKoliko ja znam litar je zapremina i to mu dođe decimetar kubni i on je uvek isti bez obzira dali je u pitanju voda nafta ili nešto treće