Čak i na bio-dizel motor razvija nešto manje snage nego na fosilni, a kamo li na jestivo ulje. Da sam ja tamo negde bliže, ja bih ter'o u Bosnu po to, a ovako čekam da pitam nekoga ko ide ima li u Rumuniji i pošto tamo.
---------- Poruka napisana u 12:58 ---------- Prethodna poruka je at 12:41 ----------
Ne bih ja bio baš tako siguran, opreznosti nikad dosta. Saznaju oni i kako se snalaze mali privrednici i trgovci, pijačari i svako na koga sumnjaju da improvizuje, pa što ne bi zaboli nos i teme poljoprivrednika. Naravno da ministar finansija ne sedi da čita ovaj naš forum. On dobija na sto gotov izveštaj o tome šta se i na koji način mućka, a ovaj naš i hiljade drugih foruma čita i sluša šta narod priča čitava armija sitnih doušnika koji se žargonski zovu štuke(guta sve na šta naiđe), a posle to opet neki stariji čitaju i odvajaju važno od nevažnog.
Nismo mi jedini koji smo se hvalisali "mudrošću". Ima sranja i na raznoraznim auto-moto forumima. Ja sam čuo kako se prevoznici hvale jedan drugom. Kad sam ja čuo, ko zna ko je sve čuo.
Čitao sam njihovo saopštenje na sajtu. Seru! Nema šanse da su po povećanju količine prodatog lož ulja van grejne sezone zaključili da ga možda neko koristi umesto pogonskog goriva. U pitanju je dojava i ništa drugo. Pa, zar se ugalj i drva ne kupuju takođe i van sezone. Ogrev se kupuje kad imaš novaca, a ne samo kad ti je zima.