ida uljma
Član
ja sam uzorao 50 lanaca na lož ulje,žuto grčko 100din.na 20l sipao sam 2dl ulja,baca varnice na auspuh,pa sam smanjio ulje,istu količinu na rezervoar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je valjda do pumpe i podmazivanja,neke pumpe ne rade dobro na lož,
valjda je ED premasanMeni se to varničenje dešavalo kad sam sipao euro dizel u Vladimirca.Zbog čega je to?
čujem da nis-u nije prošao izvoz nafte,pa im naša inspekcija takođe zabranila prodaju te nafte,oni je ofarbali i sad guraju ko lož ulje
---------- Poruka napisana u 20:20 ---------- Prethodna poruka je at 20:18 ----------
valjda je ED premasan
Nazalost imaju puno pravo,al' ima i za to leka.Neznam da li je istina ili ne ali kod mene u selu (kaze mi juce komsija) gospoda policajci proveravaju da li vozis na lozaka traktor, i pisu prijave. Mene jos nisu testirali mada i nebi voleo, pa reku da pitam da li oni imaju prava na to da mi kontrolisu na cega teram traktor, auto...
Na koji nacin mogu da utvrde (na licu mesta) sta je lozak/d2/eurodizel?
Utvrdjuje se po boji na licu mesta,za neku dublju analizu,potrebna je labalotorija.A ako lozak pomesam sa Euro dizelom, da li onda mogu da primete ?