Jel treba da pišem referat možda?Ne pada mi na pamet.Svaki stariji radnik na nekoj od pumpi će to potvrditi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bojim se samo glasno razmišljam.Dolazim do zaključka da smo jako podvodljiv narod (u sve nas "neko" za "nešto" može "ubediti")Ne boj se!
Ni taj ed i d2 nista nisu "cistiji" i tamo je pozeljno menjati filtere cesce.
meni ne treba nikakav referat,samo pišem ono što mislim ti sipaj i suncokretovo ulje ako hoćeš to mene ne interesuje!Jel treba da pišem referat možda?Ne pada mi na pamet.Svaki stariji radnik na nekoj od pumpi će to potvrditi.
ma ništa ja nemam nameru da dokazujem samo diskutujem!@Talianu dokazi ti po cemu je ED bolji od D2,a on od Lozaka osim po ceni,daj neki dokaz iz rafinerije ili slicno.
ako se umesto D2 uzme Loz ulje, sta se desava sa subvencijom i refakcijom ?
Nedobijes ... nista jer na lozac nemas akcizuuu!!!!!ako se umesto D2 uzme Loz ulje, sta se desava sa subvencijom i refakcijom ?
D2 je oko 126 din/lit, na NISu vikendom imas popust od 3% pa izadje oko 122 din.Od ovih 122 vraca ti se akciza 34 din.
122-34=88 din/lit.
Pa onda sta ce ti kupovina racuna i loz ulje???