markokurjega
Član
Danas bio u Novom sadu i sipao ložak za 92.1 din , na knez petrol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo sipaj i vozi nema sta da mu smeta sem malo vece potrosnjeKupio 300 lit. eurodizela. Treba da sipam u traktor IMT 560. Dali treba dodavati ulje ( i koliko)? Eurodizel verovatno nije pogodan za klasicne dizel motore. Moze li ulje u gorivu eurodizel poboljsati situaciju?
samo sipaj i vozi nema sta da mu smeta sem malo vece potrosnje
U Sečnju je lož ulje na Knezu 91,5dinara[/QUOTE
U Beogradu tj okolini (posto u samom gradu bas i nema nesto) je cena 99.9 i to jurim od Avale do Sopota i desava se da nigde nema. Kapiram da drzavi nije u interesu da se sipa loz ulje umesto D2 pa zato cesto i nema lozaka.
ja sam na granici sa hrvatskom i kad idem na dva prelaza na nihovim pumpama nema obicnog samo euro dizela jedna pumpa je privatna a druga inaPo meni loz ulja nema u vecim kolicinama zato sto drzavi onda ide manje para, ili nekome ko se debelo ugradjuje. Ne znam tacno koliko drzava uzima po litru ali svakako im se vise isplati da uzima deo od 127 i kusur dinara nego od 100 dinara i tu je cela filozofija. Te price kao ne moze da se toci , aparati itd su za malu decu. Pa nisu nama sve pumpe male sa dva aparata i eto kao nema jbg. Nego i drzavi i pumpama se vise isplati da ne toce lozak, cak sam cuo i za neke planove da bi mogli da ukinu i D2 sto je idiotluk prve kategorije.
http://www.smedia.rs/biznis/vest/31...Tatic-Nebojsa-Atanackovic-opet-poskupelo.htmlKod madjara je poskupelo gorivo,a to je do sada uvek znacilo,da kada kod njih poskupi,automatski i kod nas poskupi!