Cena nafte

jel zna neko posto je nafta i bmb u rumuniji?i dali moze za evre da se pazari?da vidim dali bi mi se isplatilo da skoknem do vlaske po gorivo

Prijatelju ti si najblizi Rumuniji,pa se raspitaj malo...Sigurno ima i da se radi na male kolicine ali treba znati...Vracaju se 90-te kada sam kao klinac sa caletom isao na granicu i kupovali naftu od Rumuna...Srbija je u kanalu,nikad gore!!!

Ne bih se igrao sa današnjim lož uljem.To nije ista stvar koja je nekad( u sretno vreme) bila.Ne pričam napamet.

Sipam ga i ja u moje masine bez problema rade,ujak radi na pumpi i posto ne smeju da sipaju u aute dodju ljudi sa autom pa presipaju na parkingu i idu ti auti tipa golf2,kadet i slicni.

Bosch pumpa guta sve, ovi novi motori su "svileni" direktno ubrizgavanje,pa visak sumpora,pa ovo pa ono
Zato je Belarus zakon za nas u Srbiji

i ja sam danas na pumpi uzeo taj zuti loz 102din,izgleda mi ekstra,e sad videcemo sta ce traktorcici da kazu.

Kod nas na Eko pumpama 101.5din loz-ulje naravno grcko.Ja imam takve traktore kojima prija loza!
Racunica je prosta 101.5- refakcija.:ppozdrav:
Loz ulje mi dodje socijalna kategorija ali kakvo je stanje u poljoprivredi i ono je preskupo.

Nazad
Vrh