Cena nafte

Blago vama.Kod mene 105.5 i kažu da ide gore.Ko tu koga ja ne znam.

Ja sam takvu slicnu,video na zabaljskom vasaru,proslom.
Mislim da je cena bila oko 230e.

Ja neznam nemacki,sta se na kraju specifikacije spominje biodizel?

jako jednostavno, treba da se uclanis za njihovu karticu , to kosta 100dinara, das sve podatke i za 5-10 dana dobijes karticu koju mozes da koristis 2 godine. nema nikakve zabrane po litrazi. mi ovde drugari smo kupovali sa jednom karticom vec vise od 5000 litara i jos nikom nista.Sad vec imamo vise kartice pa ako jedan nevalja damo drugi. Nafta te zute bolje je stvarno iz grcke i mislim da je boljeg kvaliteta nego nas D-2. Kad bude hladnije vreme ispod minus, onda ce se sve pokazati.... poz.

Danas video na pumpi kod Rumenke (privatnik kad se ide u pravcu NS iz B. Petrovca sa desne strane) lozak po 99 dinara. Bilo je nekih 10tak traktora sa buradima.

Danas otisao do pumpe(nis),kaze pumpadzija da im je trzisna inspekcija u nasoj okolini svima stavlia zabranu na prodaju loz ulja do kraja meseca.

Treaba da nas jos vise jebu...da se digne NATO avijacija da nas sravne sa zemljom i izbrisu kakva smo mi stoka....nije ni cudo sto su turci bili 500god ovde,ljudi se smeju bosancima za glupavost,a ovde su gluplji 10x...
sramota da nas bude!!

Danas otisao do pumpe(nis),kaze pumpadzija da im je trzisna inspekcija u nasoj okolini svima stavlia zabranu na prodaju loz ulja do kraja meseca.

Treaba da nas jos vise jebu...da se digne NATO avijacija da nas sravne sa zemljom i izbrisu kakva smo mi stoka....nije ni cudo sto su turci bili 500god ovde,ljudi se smeju bosancima za glupavost,a ovde su gluplji 10x...
sramota da nas bude!!

Isti slucaj...
juce su snizizli cenu na 98 din.da bi sto pre rasprodali zalihe i AUS do daljnjeg.::jako_besan::

Nazad
Vrh