Blago vama.Kod mene 105.5 i kažu da ide gore.Ko tu koga ja ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kod nas 104.5 na kojoj pumpi je kod vas ta cena?
Nisam mogao da nadjem odgovor u drugoj temi pa sam mislio da probam ovde , nadam se da se urednici ne ljute , interesuje me da li neko zna gde ima ovakvih ili slicnih pumpi za gorivo , hvala u napred na pomoci ))
http://www.erba.at/item.aspx?item=56030
Danas otisao do pumpe(nis),kaze pumpadzija da im je trzisna inspekcija u nasoj okolini svima stavlia zabranu na prodaju loz ulja do kraja meseca.
Treaba da nas jos vise jebu...da se digne NATO avijacija da nas sravne sa zemljom i izbrisu kakva smo mi stoka....nije ni cudo sto su turci bili 500god ovde,ljudi se smeju bosancima za glupavost,a ovde su gluplji 10x...
sramota da nas bude!!
Druže moj nema danas ništa na poklon osim kučića i mačića, a tu ambalažu su naplatili i to debelo.dobijes ambalazu na poklon.
jel automatski pistolj onaj koji sam iskljucuje dotok nafte kad do njega dodje nafta?Video sam danas takvu na vašaru u Bačkoj Topoli. Cena 200 evra sa običnim pištoljem i 230 evra sa automatskim pištoljem.