Cena nafte

@SAMA
Druze nisam politicki orijentisan, ali sto mislis ako dodju drugi da ce nafta biti jeftinija. Cenu uvozne nafte diktira svetsko trziste. Dobro svi znamo da je u praznoj kuci jako tesko biti dobar gazda. Daleko da je ovo dobro, ali i da se sve promeni agonija ce se produziti dokle god ne udju u drzavu neke ozbiljnije pare.

Mene politika ne zanima,ja sam ono pisao za Libiju i uterivanje demokratije kod njih.Sve to na konto prethodnog posta i komantara izjave Lazanjskog.A sto se tice nas,tu nema pomoci.Skupa drzava,kojoj privreda ne donosi malte ne nista,pa udari po akcizama.Tu moze da se menja vlasti i vlasti,tu nema spasa,samo da ne bude gore.

Sa ovim cenama derivata i mizernim cenama poljoprivrednih proizvoda u otkupu svaka proizvodnja bez ozbiljne subvencije drzave je obesmisljena.

Usvojice po hitnom postupku zakon o energetici. Po mom skromnom iskustvu i secanju, tu se uvek provuce i dosta poskupljenja. Ovaj put ce biti i zacinjeno sa ovom budalastinom od OIE. Mozda dodaju i nebuloze sa italijanima i kinezima. Sve u svemu, obrali smo bostan.

Proslu jesen sam celu odradio sa lozom iz Bosne sad sam kupovao i nasu mogu reci da je bosanska mnogo kvalitetnija,inace cena 105 din(napisao i MONTOJA)

Pre par dana kupim neko uvozno grčko euro lož ulje cena ista kao i naše prljavo 105,5 a ono žuto kao dukat i čisto a više liči na euro dizel! auto ide odlično nema ni tračka dima a traktor da nepričam!

Nazad
Vrh