Cena nafte

Nemojte, ljudi molim vas više o tom lož-ulju! Ko zna ko sve ovo čita, još će neko pomisliti da mi naše traktore stvarno vozimo na to ::namigivanje:: pa će izjednačiti cenu sa dizelom. Nazovimo ga u buduće nekim kreativnim šifrovanim imenom! Kad će više ta grejna sezona... ::traktor1::

Imaju Rusi mašinu na gas:

025cu.jpg

Od 0,40sek na snimku Lazanski govori o ceni nafte i benzina u Libiji! Moze li neko da potvrdi tacnost ove informacije?

Otprilike, toliko. Pri tome znam sigurno da su se ranije pojavile neke analize OPEC-a, gde je stajalo da i sa cenom od 50$ po barelu, oni bi imali zaradu. To mu dodje nekih 0.30$/l. Prema tome i nije cudo da u Libiji kosta oko 0,3 $/l. Na kraju, jel cuo neko za neku naftnu kompaniju koja radi sa minusom, osim NIS-a do juce.

Prije par dana citam u "Blicu"da je se cijena sirove nafte na svjetskom trzistu skrkala sa 120$ od proljetos, na sadasnjih 91$ po barelu.I ko sad tu koga jebe, ovi nasi lopovi kad cijena pada zaborave da skinu cijenu, a utrkuju se sa svjetskim berzama kad cijena raste.

Rusi su jednom dali analizu cena kostanja nafte,a to je 35$.Tu je cak i adekvatna zarada,sve ostalo se odvaja u poseban fond,za buduca pokolenja.Kazu nismo mi Bogom dani da sve profuckamo.Sto se tice Gadafija,moze davati i dzabe,ima je dovoljno.U svakom slucaju cena je simbolicna i daleko je od AKCIZA.

Pitam se koliko bi nas pozelelo diktaturu kao u Libiji ako je istina i pola od onoga sto Lazanski govori

Potvrdjuju i nasi ljudi,koji su tamo radili.Svi do jednog kukaju zbog rata i propale zarade.Covek posteno placao za razliku od ovih DEMOKRATA,koji samo gleda da na tebi zaradi.Videcemo posto ce im biti nafta,struja,gas a pogotovo plata,kad im dodje demokratija.

@SAMA
Druze nisam politicki orijentisan, ali sto mislis ako dodju drugi da ce nafta biti jeftinija. Cenu uvozne nafte diktira svetsko trziste. Dobro svi znamo da je u praznoj kuci jako tesko biti dobar gazda. Daleko da je ovo dobro, ali i da se sve promeni agonija ce se produziti dokle god ne udju u drzavu neke ozbiljnije pare.

Nazad
Vrh