Krajisnik
Član
Malo nafte ili ulja u flasu od likvija sa cuclom i resen problem.I kod mene se desava kad zardja pipak da ne moze da skine konac sa njega ali podmazes totmasti svaki put kad dodjes kuci pipak ili pilence kako ga mi zovemo i nema frke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kolega jel pricas za planetarne vezace? i mene zeza tako ali samo na tip 500!Malo nafte ili ulja u flasu od likvija sa cuclom i resen problem.I kod mene se desava kad zardja pipak da ne moze da skine konac sa njega ali podmazes totmasti svaki put kad dodjes kuci pipak ili pilence kako ga mi zovemo i nema frke.
Poznanik ima sličnu Bamford, isto problem ogromnih bala, oči ispadaju kad se tovare. Inače, i moja mala Massey Ferguson 14 pravi vrlo velike bale, za 5cm po visini i 5cm po širini su veće nego kod Welger 61. Kad baliram lucerku ili detelinu kravaru znaju da budu teške i preko 25kg.