Balirka

gde bi mogao naci neku polovnu gumu za balirku onu vecu, uzeo bi polovnu al da nije ispucala

Polovne garantovano nema nigde jer ih i oni uvoznici nemaju i muku muce sa njima pa stavljaju od auta i dzipova.Ja ne znam za vecu ali evo cena za manju.Guma 7.00-12 Trajal 6100,Good Year 12000,Michelin neverovatnih 33000 RSD.Samo nikako Trajal,ja sam kupio komada pre tri godine i sve su ispucale i imaju 3 konca a pise da imaju 8.Znaci kvalitet 0 na kvadrat.Onu vecu pravi Cultor i cujem da je dobra.

pozz ljudi,nisam pisao,al pratio sam forum redovno,imam welger 52 i zna da mi na nekih cca 500-600 kom izbaci jednu duplu balu ,imal ko da mi pomogne kako da to rijesim

Ako te zeze na 500 kom ne diraj nista na tu kolicinu nije nikakav zastoj,visak prebaci u sledeci red i teraj

presa riviera kasalis oznake kr 40, sa kontra tegom i duplim kardanom, ali je zamajac sa strane. koliko je star taj model i kakava je? prodaje se za 2000 eura, jel vredi toliko? hvala unapred

presa riviera kasalis oznake kr 40, sa kontra tegom i duplim kardanom, ali je zamajac sa strane. koliko je star taj model i kakava je? prodaje se za 2000 eura, jel vredi toliko? hvala unapred
Stefane, ja imam presu sa tom oznakom, samo je kod mene zamajac s prednje strane. Moja je 1974 god. a ta bi trebalo da je stariji model, znači ispod 1970. g.

Stefane, ja imam presu sa tom oznakom, samo je kod mene zamajac s prednje strane. Moja je 1974 god. a ta bi trebalo da je stariji model, znači ispod 1970. g.

presa riviere casalis kr40 sa bočnim zamajcem je1966 godine proizvedena, imam ja takvu, ali 2000 € je puno, zavisi u kakvom je stanju, ako je u ekstra stanju onda je okay 2000 €. Pozdrav:ppozdrav:

sa današnjeg terena:
ssl22570.jpg
ssl22565.jpg

Pitanje za one koji nesto znaju o presi jd.336 i koliko moze da kosta.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh