alen1972
Član
ja imam 332 a to su identicne prese, ja sam sa mojom jako zadovoljan ima veliki kapacitet i brza je, moju sam platio 2500e pre 5 god
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitanje za one koji nesto znaju o presi jd.336 i koliko moze da kosta.
Indija nena 022/552-079gde ima uzeti za welgericu povoljnih delova a pristojnog kvaliteta da ne deru kozu sa ledja ko botos ? , imao sam havariju pukne srednji disk, sto pomera dodavace spage i pukne mi spic hvataca spage . hteo da ukrcim njivu pa pograbio stapove od suncokreta , mislio ih popaliti ali nisu hteli da gore i reko pobaliracu pa cu dati nekom za grejanje dobro i njima a i meni i woof , kad se nisam slogirao kad sam video . nikad nista sem deteline , slame i soje nije balirala i evo uzmem ovo sra.e i havariju namestim
kod botosa hvatac spage je 90 eur + oko 70 eur disk
gledam u juselu hvatac spage 2200 din pa mi nije jasno , ne treba mi ni neka sklj roba al ni sisanje ,
Danas sam balirao sarovinu i desetak puta mi se desilo da na petljacu ostane vezivo, nesto nije htelo da ga smakne, i ta strana ostane nevezana, jos se upetlja jedva ga skinem sa petljaca.Nabalirao sam cetri-pet hiljada bala sarovine i nije mi se to desavalo do danas.Mozda neko zna u cemu je problem.
- - - - - - - - - -
I da, presa je MF 20.8
Jesu li kod tebe mali planetarni vezači? Ako jesu, i mene na MF14 isto to ponekad zeza. Dodje joj da radi savršeno, 100-200 bala (nemam mnogo zemlje) odradi kao cigle i onda krene da zeza, zapetlja se sav petljač u kanap, to počupa i počistim i opet radi kao sat. Pojma nema zašto to radi a na planetarnim vezačima nema ni šta da se podešava sem onog zavrtnja sa oprugom sa donje strane a on reguliše kako diskovi drže kanap. Provjeri da ti se nožić nije istupio, kod mene je bio tup, RatkoPa me na to uputio, naoštrio sam ga i posle je radila dobro mada opet zna da joj dodje da zeza.
Jesu li kod tebe mali planetarni vezači? Ako jesu, i mene na MF14 isto to ponekad zeza. Dodje joj da radi savršeno, 100-200 bala (nemam mnogo zemlje) odradi kao cigle i onda krene da zeza, zapetlja se sav petljač u kanap, to počupa i počistim i opet radi kao sat. Pojma nema zašto to radi a na planetarnim vezačima nema ni šta da se podešava sem onog zavrtnja sa oprugom sa donje strane a on reguliše kako diskovi drže kanap. Provjeri da ti se nožić nije istupio, kod mene je bio tup, RatkoPa me na to uputio, naoštrio sam ga i posle je radila dobro mada opet zna da joj dodje da zeza.
Postoji i podesavanje nozica i itekako je vazno za to sto se tebi desava............