Balirka

rale pa šta ima da se sredjuje na ovakvoj presi , levak kaže da je galgiani najbolja i sada kada vidi se se kupuju može polako u penziju
ako svi nabavimo ove galgiani ostade levi bez posla , da ne kažem ode u vječna lovišta :haha:

lezaji na nabijacu treba da se provere , vezaci da se prestelaju , nozevi da se naostre , kardanske cevi da se zamene , i kad krenem da nemislim . Dok je presa bice i levaka ::namigivanje:: nista nije vecito mozda je naj izdrzljivija al ne kvarljiva sigurno nije

levak je napisao(la):
bas tako ista u potpunosti kao galignani 146 f i kako ti izglada u radu
[/quote
Stroj na nivou.Ova je imala i centralno podmazivanje.Zbog toga sam je i radio.Hehe,Vlasnik rekao sinu da je podmaze.Dijete 4-5 godina citav dan drukalo mazalicu sa tecnom mascu.Podmazao vezace tako da nisu mogli vezati.Sveze spagu a ona kad ipadne bala sama razveze.Oprao vezace benzino i radi ko satic.Inace za mene je galligani balirka br.1.

Ma da ko sto kazu welger nista ne valja, al u mom dvoristu jos majstor nije uso. kod svih ostalih sto imaju dzon deer nev holand klas redovno su godisnje jednom a mozda i vise puta. Mozda je cak i Levak bio.

steva mrštanac je napisao(la):
Ma da ko sto kazu welger nista ne valja, al u mom dvoristu jos majstor nije uso. kod svih ostalih sto imaju dzon deer nev holand klas redovno su godisnje jednom a mozda i vise puta. Mozda je cak i Levak bio.
Tako je kod tebe, ali kod mene u selu se Welgerice ipak kvare, mislim da samo jedna do sada nije uopste popravljana, ali taj covek i radi malo oko 5000-6000 bala godisnje

Meni je Aca iz Klenka rekao kad sam kupovao presu "svaka valja ako znas da je podesis i ako je pravilno tjeras" i mislim da je bio u pravu.

zna li neko kako se skida osovina s klipa na kojoj su lezajevi,nigdje nema nikakvog stifta ni slicno da ju drzi a nejde van nikako? radi se o deutz fahr hd 440!

68sn78.jpg

Trebalo bi spolja da ima Zegerov prsten
Post je spojen: [time]1300543092[/time]

Nazad
Vrh