Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
skroy li je prohodna ta rupa sa navojem, ako nema nista yagrej pa ohladi ko sto ti je levi reko i cuk u rukeblaz je napisao(la):Sa obadvje strane su rupe ali u njima je navoj i nema nista unutra.
Na batu mora biti vijak 10mm.Ako je zalomljen moras ga izbusiti.VIjak prilikom stezanja ulazi u utor na bolcnu.blaz je napisao(la):zna li neko kako se skida osovina s klipa na kojoj su lezajevi,nigdje nema nikakvog stifta ni slicno da ju drzi a nejde van nikako? radi se o deutz fahr hd 440!
U tu rupu se uvrce vijak 10mm.steva mrštanac je napisao(la):kolko ja vidim sa unutrasnje strane klipa gde se spaja sa osovinom ima rupa za rascepku na levoj strani.blaz je napisao(la):Nema nigdi nista
dosta solidnoRatko je napisao(la):kakve su se pokazale mf 124
Kliko sam ga ja skontao on hoce da mijenja piksne na spoju klipnjace i bata.U tom slucaju bat mora van.Klipnjaca se odvoji od poluge diferencijala i bat se izvlaci iz balirke.drukcije nemoze se mijenjati bolcn i piksne.Matić je napisao(la):A što da je skidaš?Može li da se otkači sa druge strane pa da klip izvučeš zajedno sa klipnjačom napolje?
Ja dobro poznajem fahr hd360.Ako je to ta balirka mogu ti nesto o njoj napisati.Kad je ispravna guta sve ,sjeno ,slamu itd.Malo je vise bucna u radu zbog lezaja na batu.Kotrljaju se po okrugloj sini ,a ona se lako deformise.Vezaci su standardni talijanski.Sijeno uvlaci u kombinaciji svrdo+vile.Sve u svemu dobra balirka.Po meni su joj jedina mana buka i mali otvor za bale.ljujke je napisao(la):Ima li ko kakvo misljenje za balirku FAR hd9360
vezaci nisu italijanski nego nemacki odnosno orginal farovi italijanske prese nose rs vezac 3770 i rs 3663 a far nosi rs6006 i 6060 razlika je u debljini vezacke osovine skidacu kanapa iuglu petljaca a i diskovi nisu isti inace ja je nisam video ali po broju bi rekao da je presa novije generacije verovatno nije pohabana ali zapamti far dok ide ide a kad polomi polomio jelisnik je napisao(la):Ja dobro poznajem fahr hd360.Ako je to ta balirka mogu ti nesto o njoj napisati.Kad je ispravna guta sve ,sjeno ,slamu itd.Malo je vise bucna u radu zbog lezaja na batu.Kotrljaju se po okrugloj sini ,a ona se lako deformise.Vezaci su standardni talijanski.Sijeno uvlaci u kombinaciji svrdo+vile.Sve u svemu dobra balirka.Po meni su joj jedina mana buka i mali otvor za bale.ljujke je napisao(la):Ima li ko kakvo misljenje za balirku FAR hd9360