Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka cast.Odlicno sređivanje.Meni se najvise svidja sto je pazio na detalje.konstantin81 je napisao(la):evo moje taze sređene
Cekamo slike , nisi se raspitivao na forumu , pre par dana sam video pored puta jednu jd 338 mozda bi te zanimala . Nek je sa srecom kupovina.Zoran Kostović je napisao(la):Danas kaparisao jednu John Deer-ku uz veliku i nesebičnu pomoć člana Levaka. Bez nadoknade je doputovao iz okoline Obrenovca kako bi meni i mom prijatelju pomogao oko izbora i procene kvaliteta. Ovom prilikom mu se zahvaljujem. Postaviću sliku sutra jer su mi klinci opet maznuli USB kabal.
jeste zahvaljujes se a stene neces da mi napravisZoran Kostović je napisao(la):Danas kaparisao jednu John Deer-ku uz veliku i nesebičnu pomoć člana Levaka. Bez nadoknade je doputovao iz okoline Obrenovca kako bi meni i mom prijatelju pomogao oko izbora i procene kvaliteta. Ovom prilikom mu se zahvaljujem. Postaviću sliku sutra jer su mi klinci opet maznuli USB kabal.