Balirka

Kazi nam nesto vise o tvojoj presi. Npr koja je marka za pocetak.

Upitanju je HEWANG presa,dobro ste razumeli klip je izgleda iskrivio i polomio igle ali zbog cega je doslo do toga i da zastita ne reaguje?

ma sve rade prese na istom principu..

ispraznite kanal kuda prolazi seno, jedan neka okrece zamajac, drugi neka povlaci kanap i pokrene igle, i tada klapna treba da reaguje, ako ne onda je ili zaglavila,zaribala sta vec treba pogledati..

balirao danas, zavrsio moje i kod jednog komsije, i onda da se uzme neki dinar, tri reda za izbalirati dugacka :D
dosao skoro do kraja prvog reda, puce lanac sto pokrece vilice - nov, otkide spaner :zli: :udri: :udri: :zli:

pogledaj posle ovoga što ti je čika jova napisao u zupčanik koji uključuje ugle.na njemu se nalazi okidač koji klizi po ploči-to treba da je uvek suvo i pogledaj da se nije olizao žljeb gde okidač ulazi mada prvo moraš naštelovati bravu a ovo ćeš primetiti ako ti često bude kidao šrafove iz čista mira.

Hvala na savetima!!! videcu
Dali neko zna dali je LIFAM kopirao HEVANGA i dali su delovi isti?

zoran0230 na koje srafove mislis nije mi kidalo nikad srafove a i ovaj okidac je puko

Kod mene je komsiji pre dva dana upala satara za secenje mesa u welgera 52-jku i s....o nozeve izgleda da je ova budala sto je grabio izgubio na njivi i cutao. A pre par godina upala bagramova portljika i tada mu se i tunel iskrivio jedva su ga ispravili. :nono:

Auu,satara!!To jos nisam cuo.Cuo sam da su ljudi sa presama "pokupili"cekic,klupce kanapa,manji panj itd. :haha: ja sam pokupio zub od sunce grabalja,uhvatio ga noz i stala presa.Otkinula stift(sraf na zamajcu).Koje srafove koristite na ovom mestu?Kod nas neki stavljaju parce zuba od grabalja,ventil od traktora.... :sta: ja imam neke crne imbus srafove od 8mm i tvrdoce 8.8.

Ja juće pokrivio igle posle 7-8 godina,nije otkinula šraf :udri: :udri:,samo ga iskrivika.Sad samo da vidim uzrok

Ja sam balirao pored teniskih terena i posle toga covek cije su bale bile moro da pregledava svaku balu da mu se krave nebi udavile sa lopticama.

cika jovo neznam dali kod mene to ima na zamajcu ali ima lamela koja prokliza cim zapne
Post je spojen: [time]1275289874[/time]

svaka presa mora da ima sigurnosni sraf.bolje je da ne stavljate previse jake srafove u slucaju nekog zapinjanja je bolje da odcvika sraf nego da napravi havariju.

Ja kad nađem zub od grablje samo primetim dalupi, i posle oštrim nož! A jednom sam ubalirao pola metra armature 12-tice, i nije se videlo na nožu.... I to sve lepo iseckana armatura na parčade 5-6cm....

Nazad
Vrh