Trebalo da je tako.Matić je napisao(la):Te čaure su koliko znam rezervni deo koji se menja i ima da se kupe ili grešim!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo da je tako.Matić je napisao(la):Te čaure su koliko znam rezervni deo koji se menja i ima da se kupe ili grešim!?
Tibor je dao ispravno rešenje problema.... A ako se nekom nesviđa da menja sigurnosni vijak, onda ili nek vozi sporije ili nek zavari zamajac za osovinu... Pa dok laje neka traje!tibor je napisao(la):Trebalo razbušiti i ubaciti čelične čaure rupom fi/8 sa oštrim ivicama i odstraniti klimanje zamajcamladenmaso je napisao(la):znam ja da je fabricki 8 mm ali se rupe razluftale i ja razbusim na 10 mm prije 5 godina i ide do kad ce neznam.
Pa to sto si ti balirao usluzno na sta li to lici posle dan,dva kad stoji tako nabijeno? sigurno se zagreje i pocne da truli! koliko god da olabavis mora da se zagreje!Matić je napisao(la):Sirova i zelena detelina je državni neprijatelj broj 1 za prese.Imao sam mušterije koje su htele da im baliram bukvalno iza kosačice.Kada se osuši masa onda samo piči i možeš da napraviš kakvu god hoćeš balu dok u sirovoj nema teorije.Zašto u slami sve prese idu bez ikakvih poteškoća?Zato što je masa suva!