Balirka

Ne misli Milos na to, nego sto su oba u istom polozaju po visini, u odnosu na pick_up. Kakav je sistem kod lifama, jesu li dodavaci spregnuti da masu ubacuju istovremeno, kao kod MF_a, ili na smjenu kao kod vecine presa.Ako je ovo drugo, onda Cirini ne stoje dobro.

Ne misli Milos na to, nego sto su oba u istom polozaju po visini, u odnosu na pick_up. Kakav je sistem kod lifama, jesu li dodavaci spregnuti da masu ubacuju istovremeno, kao kod MF_a, ili na smjenu kao kod vecine presa.Ako je ovo drugo, onda Cirini ne stoje dobro.

Ovo drugo

Mogu da stoje i ovako i onako.... Lično mislim da je bolje da se ukrštaju, ali ima ko ovako više voli...

Ako ne stoje dobro onda su pogresili u fabrici samo.... :osmeh: Oko toga nista nismo nikad cackali a ni oko ostatka... Jedino smo imali problema rasklimao se zamajac ona mesingana caura pa smo odradili novu...

Znam da te davace mase neki pomeraju da rade neizmenicno... Ali ovako je presa izasla iz fabrike i radi sve ove godine.... :ppozdrav: Ja sam prezadovoljan sa njom,baliram sve sa njom a kvarova gotovo da nije ni bilo sitnice samo...

Joj sad ne bi znao da ti kazem... Pa sigurno je 9x i neko... U odlicnom je stanju jer je od prvog dana garazirana nikad nije bila na kisi a kamoli snegu,ja je redovono posle svake sezone rasklopim sve plehove i operem izduvam posle kompresorom podmazem i pravac garaza.... :osmeh:

Evo jedne, ja joj tepam lepotica, veoma zahvalan stroj imamo ju 4 ili 5 godina plačena je 4000€ u robi, od kvarova jednom ili dvaput puko lanac sto tjera valjke i mjenjo sam vec 2 puta pik up prste :D
Inače nije teška za rad, moze s njom 577 imt radit posto sam ju ja tjero sa zetorom 7711, inace ovaj sa slike radi s njom posto u ljeto bude vruce a u ovom je ladovina, kad ovaj je zazuzet Torpedo ju ko od šale vrti :D
ay26g1.jpg

i ja imam takvu 5 godina i radi savršeno ,reci mi jel ti radi zvono i da li ima centralno podmazivanje

Kako dobra ova zelena DF,a cijena od 4 000€ u poredjenju po ovim cijenam na bosanskim oglasima je pravo povoljnja, a vidi u zekanu ceka na upotrebu TEWE spaga

Zvono radi, nema centralno podmazivanje, cijena je po meni normalna i ne vrijedi više, placena je gnojivom liku trebalo gnojiva dao presu i eto, taman je nestalo špage pa sam stao i uslikao, po meni dobra balirka pošto nije komplicirana i nema se šta na njoj pokidat da nemozes sam opravit dok ove welger,vicon su druga prica a nista bolje ne rade ne kazem da ne valjaju ali i ova zadovoljava potrebe, prvenstveno sto ju traktor od 70 ks moze tjerat :D

Jest puno para,ali prodao sam svoju presu Amu 183 za 1900e ( za 4 godine napravila negdje oko 60000 kocki), tako da sam dodao na to 1850e..
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Ja ljudi ne razumem kako vi to toliko placate te balirke.U okolini krusevca ima da se kupi balirka maltene kao nova za 2500 eura bilo koje marke.

Nazad
Vrh