Balirka

dobar je lifam,nebezim od njega.prodao sam moju lifam 10.01.'14,imao sam nameru da kupim fara hd 360-380 al nista nije cestito,sve nesto matoro,izrgano,potroseno.i slucajno sam nasao lifama,juce sam kupio.moju sam dao 91 za 2000e,kupio sam 99 sa prevozom i troskovima dok sam isao da je vidim u dvoristu ce me izaci 1950e.kad je doteram kuci postavicu slike,i stare koju sam prodao
ako bolje zagledas gore u sliku koju sam postavio videces iza moje riviere prese fara hd 360 u odlicnom stanju i dvoumio sam se njega da uzmem.A svaka cast kada si ponovo uzeo lifam za to treba hrabrosti.

ako bolje zagledas gore u sliku koju sam postavio videces iza moje riviere prese fara hd 360 u odlicnom stanju i dvoumio sam se njega da uzmem.A svaka cast kada si ponovo uzeo lifam za to treba hrabrosti.

Što ste vi skeptici prema Lifamu.Presu tera čovek.Za svoje potrebe ja je koristim već 15 godina.Svaka presa ima i svojih prednosti i mana.Vezači su odlični,manji je kapacitet.

Druze cestitam na presi deluje ocuvano,mozda i jedna od najboljih balirki za manje bale,sto se Fara tice ok je kao presa al nema skoro nikakvu zastitu od lomova,pre il kasnije se dogodi neka ozbiljna havarija,kod nas se bas zbog toga nisu bas proslavile.Inace kako sam razumeo vec imas jednu Rivijeru,imas potrebe za 2 balirke ili ce jedna sluziti za delove?

zna li neko koje godine su radjene lifamove prese,narandzasta a umesto one plocice gde pisu podatci o godistu i ostalo sta vec...stoji nalepnica.?ja danas gledao presu covek nezna koje godine je kupio presu a ta nalepnica pocepana-odlepljena,pola,bas taj deo gde pise godiste.do koje godine su radjene narandzaste?
Naranđzaste negde do 91 god. Lifamova presa je manjeg kapaciteta ali uz dobro održavanje može dugo da traje, petljač i vezač su Nemački. Moja je godinama pravila po 40.000 bala.

1372770902568.jpg

evo i naseg clana milosbota sa njegovom presom ,radi extra i bale su sve jedna kao jedna ,ja prezadovoljan a i ostali kojima je radio

Naranđzaste negde do 91 god. Lifamova presa je manjeg kapaciteta ali uz dobro održavanje može dugo da traje, petljač i vezač su Nemački. Moja je godinama pravila po 40.000 bala.
ma ova druga sto sam je kupio je narandzasta a 99godiste je.danas sam isao da je prevezemo,stigli do novog bg-a i vratili se.kombi i sleperica,klizavo propast prava i vratimo se bolje nego da napravimo veliku havariju.zadnja vuca:kisa::kisa::kisa::kisa::kisa:

- - - - - - - - - -

ma ova druga sto sam je kupio je narandzasta a 99godiste je.danas sam isao da je prevezemo,stigli do novog bg-a i vratili se.kombi i sleperica,klizavo propast prava i vratimo se bolje nego da napravimo veliku havariju.zadnja vuca:kisa::kisa::kisa::kisa::kisa:

nemogu i necu da tvrdim bas 100% ,nisam sad neki pametnjakovic ali sam bas gledao plocicu,uostalom godiste mi neigra nukakvu ulogu,tehnicki je 'babaroga'.kad je doteram postavicu slike,obecao sam.Koje je godiste onda ona za koju sam pitao,nema plocicu vec nalepnicu,isto je narandzasta???aj sad ko zna...

Nazad
Vrh