Petar97
Član
Ima nas koji ga volimo hahahW221 je dobar auto, a w220 nažalost baš baš niko ne voli... Meni lično nema veze jel dobar ili ne već mi je ružan do bola...
Jedino sto po meni jedino dobro izgleda u crnoj boji, siva mu baš ne stoji. I sto je kod nas odnos broj krševa: broj ocuvanih primeraka jako loš.
Za S500 mogu samo reci hvale, izuzetno udoban auto koji bukvalno ne oseca brzinu, a opet nije auto koji tera na manijacku voznju vec moze sasvim normalno da se vozi.
Prostora ima u long verziji toliko da nas cetvorica sednemo izuzetno komforno a niko nije ispod 1.9m i 120kg.
Ovo si u pravu, zahteva malo paznje da zavrsis u nekoj situaciji gde neces moci da izadjes.Pricali ste o zadnjoj vuci na klizavom , pa da i ja dodam 5 centi. Sve nekako dok ne treba u rikverc . Ako je najblazi brezuljak ili neravnina a treba u rikverc tu je kraj.
Isto tako fora je ako negde ne mozes da izadjes sa prednjom vucom okrenes se u rikverc i verovatno ces moci.
@miksan
Ako imas ASD na 124 to je daleko bolje od bilo koje savremene kontrole proklizavanja, moze da blokira diferencijal do 100%
W210 i noviji imaju neku imitaciju tako sto koce jedan tocak koji vise kliza. Al rezultat toga je ako je jako klizavo uzbrdo da malo prokliza jedan pa malo drugi nikako oba istovremeno kao kod prave blokade