AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

E sad zamisli, tebe neko pocne slepati, on doda gas za prvu brzinu, stisne kvacilo, njegov automobil za nijansu uspori dok on prebaci u drugu a tvoj auto se zaleteo i priblizava se. Kako ces onda da prikocis sa elektricnom?
Ti stisnes dugme za rucnu a ono nema "malo cu/puno cu" nego do kraja zakoci pa bude kidanja uzeta (u najgorem slucaju)
Nažalost, došla su vremena kada više nema šlepanja drugim vozilom, nego samo utovar na drugo vozilo. :(

E sad zamisli, tebe neko pocne slepati, on doda gas za prvu brzinu, stisne kvacilo, njegov automobil za nijansu uspori dok on prebaci u drugu a tvoj auto se zaleteo i priblizava se. Kako ces onda da prikocis sa elektricnom?
Ti stisnes dugme za rucnu a ono nema "malo cu/puno cu" nego do kraja zakoci pa bude kidanja uzeta (u najgorem slucaju)
Moram priznati da te nisam najbolje razumeo, što bi u opšte i kočio sa ručnom? Ja sam uvek koristio nožnu prilikom šlepanja, a šlepao sam se nažalost baš dosta..
Ono jest da nožna bez serva bude zeznutija,tvrda, al bože moj

I to je rešeno pre više decenija, zabranjeno je elastičnom vezom šlepati vozilo koje ima neispravne kočnice.

Izmišljena stvar, pogotovo kad vučeš nekog ko nema pojma šta treba da radi.

Nazad
Vrh