aca74
Član
Moji klinci kažu onaj pre njega najkvalitetniji auto na svetu.Ide E90 ko besan, ne mogu da prezalim sto sam ga prodao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moji klinci kažu onaj pre njega najkvalitetniji auto na svetu.Ide E90 ko besan, ne mogu da prezalim sto sam ga prodao.
Nažalost, došla su vremena kada više nema šlepanja drugim vozilom, nego samo utovar na drugo vozilo.E sad zamisli, tebe neko pocne slepati, on doda gas za prvu brzinu, stisne kvacilo, njegov automobil za nijansu uspori dok on prebaci u drugu a tvoj auto se zaleteo i priblizava se. Kako ces onda da prikocis sa elektricnom?
Ti stisnes dugme za rucnu a ono nema "malo cu/puno cu" nego do kraja zakoci pa bude kidanja uzeta (u najgorem slucaju)
Moram priznati da te nisam najbolje razumeo, što bi u opšte i kočio sa ručnom? Ja sam uvek koristio nožnu prilikom šlepanja, a šlepao sam se nažalost baš dosta..E sad zamisli, tebe neko pocne slepati, on doda gas za prvu brzinu, stisne kvacilo, njegov automobil za nijansu uspori dok on prebaci u drugu a tvoj auto se zaleteo i priblizava se. Kako ces onda da prikocis sa elektricnom?
Ti stisnes dugme za rucnu a ono nema "malo cu/puno cu" nego do kraja zakoci pa bude kidanja uzeta (u najgorem slucaju)
I to je rešeno pre više decenija, zabranjeno je elastičnom vezom šlepati vozilo koje ima neispravne kočnice.E sad zamisli, tebe neko pocne slepati, on doda gas za prvu brzinu, stisne kvacilo, njegov automobil za nijansu uspori dok on prebaci u drugu a tvoj auto se zaleteo i priblizava se. Kako ces onda da prikocis sa elektricnom?
Lošiji su materijali unutra i lošija farba na E46. E90 do restajlinga zezaju motori sa dpf-om i egr-om, a posle toga ga zezaju motori.Moji klinci kažu onaj pre njega najkvalitetniji auto na svetu.