AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

E sad zamisli, tebe neko pocne slepati, on doda gas za prvu brzinu, stisne kvacilo, njegov automobil za nijansu uspori dok on prebaci u drugu a tvoj auto se zaleteo i priblizava se. Kako ces onda da prikocis sa elektricnom?
Ti stisnes dugme za rucnu a ono nema "malo cu/puno cu" nego do kraja zakoci pa bude kidanja uzeta (u najgorem slucaju)
Nažalost, došla su vremena kada više nema šlepanja drugim vozilom, nego samo utovar na drugo vozilo. :(

E sad zamisli, tebe neko pocne slepati, on doda gas za prvu brzinu, stisne kvacilo, njegov automobil za nijansu uspori dok on prebaci u drugu a tvoj auto se zaleteo i priblizava se. Kako ces onda da prikocis sa elektricnom?
Ti stisnes dugme za rucnu a ono nema "malo cu/puno cu" nego do kraja zakoci pa bude kidanja uzeta (u najgorem slucaju)
Moram priznati da te nisam najbolje razumeo, što bi u opšte i kočio sa ručnom? Ja sam uvek koristio nožnu prilikom šlepanja, a šlepao sam se nažalost baš dosta..
Ono jest da nožna bez serva bude zeznutija,tvrda, al bože moj

I to je rešeno pre više decenija, zabranjeno je elastičnom vezom šlepati vozilo koje ima neispravne kočnice.

Izmišljena stvar, pogotovo kad vučeš nekog ko nema pojma šta treba da radi.

Kaže ovako jedan šef ovlašćenog servisa koji ima preko 30 godina iskustva u održavanju automobila: " Da se meni pokvari auto na putu jedino što bih umeo da uradim je da pozovem šlep službu da ga natovari do nekog ozbiljnog servisa". Ko hoće može da prihvati ovo a i ne mora, slobodan izbor.

Nazad
Vrh