Tomix
Član
Milovane navijam za Skodomobil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam imao prilike da vidim golf 7,ali dosta ljudi i drugara rade v vw fabrici u slovackoj,i kazu da sedmicu treba izbegavati,koliko jje lose odradjena...kazu da je najlosija od svih golfova.Ne bi ovde svakako ovde kupio auto,sve je to prevalilo po pola miliona. To sam gledao i octaviu a7 ili golf 7?
Milovane navijam za Skodomobil.

Ako mene pitas dodaj jos 5000 evra i kupi prava kola.![]()

Ti automobili koje gledas su na zapadu skuplji nego kod nas, sto znaci da su presli 500.000km, sto nije nemoguce za komercijale na tockovima po zapadnoj evropi. On jeste 2014-2015 godiste ali ih ne gase. Jer je neizvodljivo pasat onaj iz oglasa za 10.000e sa svim troskovima da dodje iz D, F, Nl ili Belgije za te novce.
Ko kupije polovan automobil u Belgiji neka trazi poslednji kontrolni pregled i carpasse to svaki auto ima i bez toga ne uzimajte vozilo. Ili sa brojem tablica odete na tehnicki pregled i oni ce vam dati sve podatke o vozili(mislim da kosta 12,5e ili 17,5e)

Placa se, ali ima i tu muljanja. Npr cas ga registruje tetka, baba itd rodjak u D ili IT, A, i eto ga bez porezaJedino sto se placa carina na vozila kupljena u Swici?![]()
E hvala. Pošto sam planirao kod njega da odem, a vidim pomenut je, pa baš da pitam u vezi dizni.Meni je radio na auto pre 3 godine,i nemam nikakvih problema