Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedino sto se placa carina na vozila kupljena u Swici?
Ih Milovane, ne budi naivan. Ako misliš da kupiš od vlasnika u Nemačkoj (pa makar bila i lizing kuća), spremi se da takav auto će te koštati na kraju bar 2000 do 3000 evra više nego pasat na placu u Srbiji.Jedva ce biti i za polovan,mora valjak da se kupi.
Ne verujem da vracaju km u Nemackoj i Belgiji. (Mozda vracaju nasi,Turci i Albanci. Ne verujem da bi svaba to radio.
Ko kupije polovan automobil u Belgiji neka trazi poslednji kontrolni pregled i carpasse to svaki auto ima i bez toga ne uzimajte vozilo. Ili sa brojem tablica odete na tehnicki pregled i oni ce vam dati sve podatke o vozilu(mislim da kosta 12,5e ili 17,5e)
Ih Milovane, ne budi naivan. Ako misliš da kupiš od vlasnika u Nemačkoj (pa makar bila i lizing kuća), spremi se da takav auto će te koštati na kraju bar 2000 do 3000 evra više nego pasat na placu u Srbiji.
Pogledaj malo cene novih automobila koje bi mogao kupiti pa onda preseci. Ima da se oktavija kupi za pristojnu svotu novca, a bogami i superb, a novi superb je tata i mama za sve stare škodilake sa istim imenom. Ja sam prelomio i kupio nov automobil posle pasata b5,5. A znaj da dizeli više nisu bezgrešni kao pd motori sa početka ovog veka, tako da se možeš lagano upustiti i u razmišljanje o nekom novom benzincu.
Znam da izadje skuplje 2000e,ali bar znas sta si kupio. Dobro je sto negde mozes ostvariti povracaj pdv.
Pasat i Superb,na sta se naleti da je malo preslo.
Maxo slažem se sa tobom po pitanju passata i superba. Jedino LK, uvek je bila extra oprema, ali retka i prilično skupa.
Na mobile de,isticu merver stojer 19% na nekim oglasima tj.na onima sto prodaju firme,saloni itd
Stisli su kajseve i nemci ne daju nam vise.
Znam da i covek ovde kod mene uzimao traktor iz nemacke jedva su mu dali taj eur1 obrazac.
ja imam skodu 1999 LK ide sasvim lepo..Bila je Oktavija i TDI 110ks Laurin i Klement, 1998/99 godine.