sremac106
Član
Pozdrav društvo,jel ima neko iskustva sa auto dijagnostikom sto se preko blututa poveže sa tabletom/telefonom.https://www.bluedriver.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bi za sve sezone iako ga koristim pretežno mart-nov,ide malo i po ataruskim putevima( uglavnom zavoćnjak ga i koristim) ne ide na duže relacije.Летње или за све сезоне?
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Ne. Ako ideš na širu gumu, onda mora manji profil da bi dobio isti prečnik točka.Na fiat cromi imam letnje istrosene gume 205 55 16, dali bi odgovarale da stavim nove 215 65 16?
Онда уже, кад доста проведе по атару(ухватите те и која киша), само узми вишљу гуму типа 185/75, да мање трпе фелне.....мада је мала разлика између ове две димезије 185-195.Ja bi za sve sezone iako ga koristim pretežno mart-nov,ide malo i po ataruskim putevima( uglavnom zavoćnjak ga i koristim) ne ide na duže relacije.
Nisam ni rekao da ima vec da postoji vise varijanti dizel motora sa razlicitim karterima sa i bez hladnjaka za ulje i poslednji koji se istice vecom turbinom i interkuleromInterkuler nema dodirnih tacaka sa uljem sem ako motor nije u maleru