Tomix
Član
Milovane navijam za Skodomobil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam imao prilike da vidim golf 7,ali dosta ljudi i drugara rade v vw fabrici u slovackoj,i kazu da sedmicu treba izbegavati,koliko jje lose odradjena...kazu da je najlosija od svih golfova.Ne bi ovde svakako ovde kupio auto,sve je to prevalilo po pola miliona. To sam gledao i octaviu a7 ili golf 7?
Milovane navijam za Skodomobil.
Ako mene pitas dodaj jos 5000 evra i kupi prava kola.
Ko kupije polovan automobil u Belgiji neka trazi poslednji kontrolni pregled i carpasse to svaki auto ima i bez toga ne uzimajte vozilo. Ili sa brojem tablica odete na tehnicki pregled i oni ce vam dati sve podatke o vozili(mislim da kosta 12,5e ili 17,5e)
Placa se, ali ima i tu muljanja. Npr cas ga registruje tetka, baba itd rodjak u D ili IT, A, i eto ga bez porezaJedino sto se placa carina na vozila kupljena u Swici?
E hvala. Pošto sam planirao kod njega da odem, a vidim pomenut je, pa baš da pitam u vezi dizni.Meni je radio na auto pre 3 godine,i nemam nikakvih problema