MOMOSARIC
Član
Dosta težak auto . Čelika kolko oćeš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Motori 2.5v6 imaju problema sa glavama,bregastom...osim onog od valjda 180ks,ali zato su 2.7tdi i 3.0tdi ludiloSa mnogima sam pricao o a6 allroad, 2.5tdi, svi mi kazu da su se ti motori v6 2.5 veoma lose pokazali.
Za taj stari petak do skoro nisam ni znao.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Kad zapeknu karike na benzincu sa karburatorom ,imali leka sem rastavljanja
Kad zapeknu karike na benzincu sa karburatorom ,imali leka sem rastavljanja
Sad sam bio u Zemunu kod majstora,sve izvesnije je da se na autu začepio katalizator,jel se isplati staviti zamenski(univerzalni) ili pokušati čišćenje .Ne pada mi na pamet da dajem gomilu para za original,Kaže majstor da probam da remapiram softver hoće da javlja grešku zbog plina ali sumnjam da je to.Plin ugrađen na 2500 (sada je 188000)km verovatno je tada urađen i softver.Na brzinu pomenuo ljepljenje crne trake preko sonde nisam ga baš razumeo najbolje zbog čega.
Tako ce i da bidne na kraju,nego su se gospoda sa vlasti zaleteli oko novog zakona za tehnicki pregled pa da ne bude posle vracanja kat. na auto.Skidaj bre to
Ja kad radim servis na autu,stalno mi majstor preventivno ocisti te senzore cistacem za kocnice,i nemam sa tim problema...samo ne smes nikako da palis dok se lepo ne osusi i ne ispari cistac...