daner
Član
Steta sto nije vise tu, inace radi bi se kladio sa svima vama po auto opkladio , samo koliko je vas 100% sigurno u to sto tvrdi .Imao sam pacijenata koliko hocete niko nije smeo da se kladi.Drugar vozi calibru turbo 205 konja , hteo je isto da se kladi po auto na otvorenom da nece preci 7l , nigde junaka nije bilo.Motor 2.0 i 110kw ide na 6 litara? Mozda ako je auto-put, sa blagom nizbrdicom, jak vjetar u pravcu kretanja, vozac ne tezi od 60kg, noga u gipsu da stoji ukocena na papuci gasa, neparan datum i crveno slovo u kalendaru. Uostalom, Jan je objasnio.
Jedna rec - aerodinamika , ne poredite babe i zabe.
calibra je svojevremeno drzala rekord u aerodinamici cx026.
I da aerodinamika utice na potrosnju kao i na krajnju brzinu . Zato je calibra i bila brza od ostalih opela sa istim motorom.
Ali skim se ja u opste macujem ovde , svi je vozili pa su kompetentni da komentarisu.
Ne posedujem vise taj automobil , nemam razlog da ga hvalim zato sto je moj itd .
To sto to nekom zvuci nerealno vas problem.
A zamislite tek nekom da ste rekli davne 1990 godine kad je traktor golf 2 1.6 sa 50 konja trosio 5l nafte.
Ko bi vam poverovao , rekli bi ovaj lud , ili ovu novu alfu
https://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=23735
Svi ce sad reci nemoguce , pogledajte potrosnju.
I svi ce sad biti kompetentni da komentarisu kako je nemoguce a niko probao nije
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk