R
rad78
Guest
i ružan kao i svaki golf.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Sloveniji kao novi primerci kostaju 100€.A šta kažete za cenu, pošto nisam upućen kako se kreću, po meni nije mnogo?
Drugar je vozio feliciu 1.9 kupio je novu nije bio odusevljen motor po konstrukciji trosi dosta ulja ako se dobro secam 0,9l na 1000km.Ma meni to treba za njivu, ne za odlazak na more, za putovanja imam drugi auto.
Kad nov auto trosi 1 l ulja na 1000 km sta ce raditi posle 5 god. ili nakon 150.000 km?
Meni na calibri ventilator palilo na blize 110 stepeni , termostat otvarala na 105 . Sad na vectri termostat otvara na 85 . Glupost zesca. Ukapirali i oni pa na kasnijim modelima opela vratili na 105 da termostat otvara. Zato su i poskidali satove od temperature jer ko bi ljudima objasnio da je to normalno.Kad sam 1998. kupio Astru 1,4 morao sam dolijati litru ulja prije prve izmjene (motor potrošio). Kasnije nisam više nikad trebao dolijati sve do 330000 pređenih km. Tada sam je prodao, a motor bio u stanju kao i nakon 15000 km. Samo redovite izmjene ulja, zupčastog u kompletu s pumpom za vodu i zatezačem. Jedini veći kvar je bio pregorio dihtung glave. Srećom sam imao dobrog mehaničara pa je auto nakon popravka trošio 6 lit/100 km, a ne 6,5 kao prije. Prilikom popravka je zamijenjen termo prekidač za uključivanje ventilatora. Stari se nije uključivao prije 98°C, a novi od Fiata Tipo se uključivao na 90°C. Dakle s motorom i mjenjačem sam bio jako zadovoljan, ali s limarijom nikako.