AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

а де се тури (с' проштењем ) камера?

послато са gt-i9506 уз помоћ тапатока
Тури се на место светла таблице.....углавном су изнад таблице или се стави испод 5(3)-их врата.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

I kad te ustave izjebu te ko budalu zato sto neradi osvjetljenje tablice il radi polovicno a zna se da kad te ustave uvijek gledaju zadnju tablicu

Раде ти оба. Кад је камера права има и осветљење таблице.

Postoje različite verzije, a bira se ono koje se najbolje uklapa.

Zemjena za svjetlo tablice (dobro rješenje za većinu vozila).

d38d11a40b11b96191e4526cc08157bb.jpg

Ili kao čitav okvir tablice (savršeno se uklopi na baš svako vozilo).

a35a001f57155ab4969b273b2a49d357.jpg

Ето човек се досетио и мало изгуглао.....очас посла решење.

Zamenjeno danas,bio los i yamajac,sve komplet Suchs-46500 dinara.Prvi put je danas skidano,a presao 250000km.

Од 8 вентила, то је иста коњажа 115.

Ту нису пуно прчкали да би била разлика у годишту....њихова групација паметно ради па на више модела и типова паше једна ствар.

Moze li neko da mi proveri za merac protoka vazuha za G III 2.0 85 KW od kojih se jos modela hvata? Da li moze od pasata b3 2.0 8V ili 16V?

Od svih vw 1.8 i 2.0 ali 8v 85kw , jedino od golfa 3 paše od 16v motora , to je 110 kw ABF motor . Na Pasatu 3 je takav protokomer samo na 8v motorima ADy i AGG . Uglavnom su to rjedji motori bar kod nas.

Samo da nadovezem:
protokomer vazduha
Od Golfa 3 95to 2.0 85kw

Isti je u motorima 1.6 74KW
AEK,AFT,AKS,AEH,APF,AUR,ADP,AHL,ANA,ARM

Motori 1.8 92KW
ADR,APT,ARG,AVV

Motori 2.0 85KW
2e,ADY,AGG,AKR,ABA,AEP

Orginal broj remontovan:
037906461BX
Orginal broj nov:
037906461B
Broj kod Hitachi
AFH60-10A

Лоше, боље који динар више. Колико имам информацију, хемијски састав гуме им је проблем.

Sad bas citam komentare na forumima. Kazu ljudi na mokrom asfaltu se ponasaju kao na ledu. Ipak ce wintera da bude i ove godine.

Sad kad bese malo pao sneg isprobao sam CORDIANT. Ono ljudi moji nije normalno kako ide po snegu. Sledeci put cu da nadjem nekog da me snimi da vidite na kakvim nagibima teram, a one drze, ne znaju da proklizaju. Za sneg definitivno bolje od vinterke, a i jeftinije.

Nazad
Vrh