AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

ne samo za sneg nego i blato sa tim gumama prolazim gde god oću.

Kad smo već kod braće Rusa, ja sam se ove godine po nagovoru prvi put odlučio za Kama gumu i to model (V522 nordico).
Kupio sam dve na pogonske točkove jer to auto tokom zime koristim za selo i posle nekoliko vožnji uzbrdicom po snegu i ledu, imam jako dobro mišljenje o njima. Imaju dubinu šare oko 1 cm i po snegu idu fenomenalno. U rano proleće će biti zamenjene jer po mojem mišljenju nisu najsrećniji izbor za duže relacije na otvorenom putu

KAMA%2BV-522%2BViatti%2BNORDICO%2Bsl.lo.%2BGumeDedra.png

Pozadi su Sava eskimo hp2, kupljene prošle godine i to je zaista vrhunska zimska guma za preporuku.

195-55-16-zimske-sava-eskimo-hp2-dot17-445-kn-kom-slika-76154049.jpg

Meni stigle danas 4 Kama gume za poluteretno kamionce. Sa dimenzijama škrtare, nisu to te dimenzije kao što bi trebalo. Da sam znao, poručio bih nešto šire, ali nadam se da će i ove raditi pos'o.

Uze bolje idu po snegu

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Problem je što ni nema visinu balona koju treba, iz tog razloga mi je bilo bolje širu da sam poručio, jer bi bila i nešto viša. Ne vozim ga ni ovako, a kamo li po snegu, ti je čisto ukoliko zatreba.

mozda se obracam u pogresnoj temi za pomoc ,trebaju mi mere za stezanje glave motora , letece lezajeve i bregaste, za golfa 1,3 benzinac.

Najvise mu otiso lak na haubi i nekad je neko radio nesto na lijevom blatobranu i sad je tu poceo korozirat a ostali lim je bez trunke hrde...razmisljamo se o kupovini neceg mladeg al ova masina nece od nas...za ovolike godine nikad nas nije ostavio (5 godina smo ga svaki dan vozili 50 kilometara..i nedjeljom )

Nisam nasao temu gde bih mogao pitati,pa cu to uraditi ovde...A ako je greska vi premestite gde moze i treba...Kupio bih novu auto prikolicu,vozikala bi oko 500 kg,koju bi vi uzeli?

Ja mislim da nemas mnogo izbora novih.
Nadji dobru polovnu i ne boj se nicega
06c9762e69e08671f50eb81bb70289a5.jpg

I meni bi trebala auto prikolica,koliko moze da kosta polovna sa ciradom (jer cu prasad prevoziti u njoj...

Kod mene skoro bila neka trgovina u komsiluku, mala jednoosovinka otisla za 500€, ukupne mase 750 kg. Bas je bila lepa i ceradu imala

Ako kupujete polovnu obavezno neka bude registrovana. Sa uvoznim neregistrovanim može da bude velika muka oko registracije...

Nazad
Vrh