AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Dok su bile stare saobraćajne dozvole prilikom registracije vozila službenik za šalterom mi ukuca važenje registracije u trajanju od 18 meseci.Sutradan sam išao nazad da mi prepravi jer bi policija u lokalu znala da je on zabrljao ali neka druga ne bi i ispao bi velik problem.Uvek sam čitao i gledao šta potpisujem pa mi ovo nije promaklo.

Nema , samo alternator je na pk kaisu i na njemu se spanuje, sad ne znam koliko.

punto , 1.9d

Odokativnom metodom , da kais mogu da zaokrenem 45stepeni ?

Hvala kolega , tako sam i naspanovao , negde avgusta sam radio veliki servis , a ovih dana kais poceo da cvili strava , kad sam pogledao on bas otpusten, sad da li je neki krs kais pa da se isteglio ili alternator nije bio dobro stognut.

Mekano mi je kvacilo na passatu b5.5 i hvata skroz na kraju,jel menjao neko skoro lamelu,koje su kvalitetne i koliko se krecu?

Videcemo kad majstor skine mozda ce zamajac moci jos da ide a ako ne bude 44k nije bas ni malo....Hvala na info.

Na VW hoce cilindar papucice kvacila da zeza tako

Послато са F3111 уз помоћ Тапатока

Imam ja lamelu i korpu za opel vectru 1.9 150 ks. Mislim da je to ''d'' model 2006 sa duguljastim farovima ne trouglstim. Ako nekom treba.

I ja sam hteo to da uradim i 3 majstora su mi rekla da ne moze. Moj je 1.9tdi 130ks 5b
A burazer ima Skodu oktaviu 1.9 tdi 110ks 5b i kod njega stavljaju i ide bez problema.

Moze i na passat b 5.5 fiksni zamajac,recimo Valeo kit4p kataloska oznaka 835012.

E da ako mora da se menja i ako hoces Valeo javi se da sredimo da se uzme po nabavnoj ceni :osmeh:

Nazad
Vrh