Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvi put cujem za to, vw nije nikad kuburio sa mjenjacem.
Нема ту записника. Сам тај европски ти је записник. Одеш у осигуравајућу кућу са тим европским и решаваш даље, неки ће ти казати одмах у његово осигурање. Европски ти покрива штету до 1500 евра, проверено са ДДОР кућом.Da li moram cekati policijski zapisnik ili mogu to odmah da resim sa osiguravajucom kucom.Hvala na pomoci.
Da li neko moze da mi kaze sta ovi inzenjeri iz AMSS-a gledaju kada se odveze auto gde je izvadjen plinski uredjaj!? Cuo sam da zakeraju nesto debelo na tome i da gledaju svaku sitnicu mogucu... Kao, da je auto vracen na "fabricko stanje"... Sta im znaci fabricko stanje?!
Moja iskustva sa Atestem losa za pojas ne gledali su da li ista godiste svi ista godiste kao auto nego i cak nijansa boja gledali pasmo morali srednji pojas da menjamo zato , nosac kuke morali skinuti koja na nemackim papirima bio uveden ! a bila rec zatamljivanje zadnjih stakla namucili nas i sad imam jedan papir koji glasi na ime vlasnika auto ne na broj sasilja ili ime auto , ako prodamo auto sledeci vlasnik hoce da ostavi zatamljevan staklo citavo procedura ponovo se radi da nebrojim kolko papira trebalo sertifikat sta je radeno ,koj ugradio samo ko ima zato sertifikat taj ti moz e da to ugraditi i . t .d .