AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Prikaci crevce na riklauf od sva 4 injektora. Svako crevce stavis u po jednu casu ili teglicu. Kolicina goriva sto se vraca u njih treba da bude sublizno ista. Ako ima velika razlika na jednog od svi 4 znaci taj je.

Cuju li se vakum zvuci kada otvoris cep od rezervara?

A mogo bi da pustis i neke podatke od vozila.
Koji tacno motor nosi. Kod motora( ne broj)
Godiste.

Кардан за вакум знам да се чује то ми је рекао,да је после генералне једва надрукао гориво,јер је правио вакум на чепу.сад га и не заврће.
Мотор је колико знам обични фиат 1.9 дизел,60 кс.2002 мислим.

Очистите филтер од пумпе у резервару. Већину проблема то прави.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Nekoliko mojih drugara rade u slovackoj u fabrici gde sklapaju i golfa 7,i svi pricaju da je 7 najgore i najslabije napravljena,od svih golfova,.

A postoji i osmica? :))
Ne stvarno,nikad ih nisam video uzivo jedan pored drugog,samo ovako sa slika sam uporedjivao,i nisam provalio razliku..mozda je do mene

- - - - - - - - - -

Povlacim pitanje...izguglao upravo..enterijer ok,bas se vidi razlika,a spolja nista posebno,malo maska malo far..

Cini mi se da je i dalje 7, ali facelift. Mozda su menjali zbog euro normi, jer kod nas od 1.1.2017. novi auto mora da bude euro 6.

Raspitaj se slobodno. Moj rodjak ima mk6 kupio ga je u ovlascenom servisu (u ch) sa 30000km i menjac mu je bio odradjen na 10 hiljada, pa je on opet odradio menjac na 65hiljada,kaze da je u servisu bilo oko 15etak golfova svi problem sa menjacem imaju... Na nekom forumu sam naso da su ih kinezi debelo zavrlnuli za neke zupcanike isto kao i Nisanove kamionete (navara, hilux) koji su se od kineske karoserije prelamali na pola...Mojstor koji odrzava moju 5 kaze da su setica, sedmica i osmica mnogo meki sa menjacima, pre par dana kad sam bio na redovnom servisu stoji jedna sedmica u garazi i kaze da je ove godine odradio 4-5 komada i da je imao dosta muka i oko zamene i oko delova....

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

Daj Milose to je suplja prica, od tvog mehanicara, pa taj vjerovatno i ne zna da postoji osmica, a vec joj opravljao mjenjac. Isto vazi i za sedmicu.
Volio bih cuti i Momino misljenje, on je u tim vodama.

Pozdrav, da li neko ima iskustva sa naplatom stete na autu od osiguravajuce kuce?Danas sam imao nezgodu sa autom, covek me udario pri prestrojavanju.Izasla je policija, napravili su zapisnik, utvrdjeno je da nisam kriv i popunili smo evropski izvestaj o nezgodi.Policajac je sve slikao.Samo mi nije jasna procedura oko naplate stete.Bio bih zahvalan kada bi mi neko pojasnio, posto nisam imao iskustva s tim.

Nesus, ideš sa tim evropskim izveštajem u osiguravajuću kuću pa će oni da rešavaju. Prvo će doći procenitelj da pregleda auto i da utvrdi stanje štete, pa će ti oni poslati koliko su procenili štetu i koliko po njihovom dobijaš za popravku. Verovatno će ti odmah biti i uplaćena ta cifra. Ako njihova procena ne pokriva tvoje troškove popravke, ti onda traži od majstora predračun za radove i odnesi njima. Trebalo bi onda da prihvate tu tvoju cifru i da ti doplate razliku. Tako sam ja prošao ove godine sa naplatom od osiguranja, jedino što sam ja odmah išao sa čovekom koji me udario u njegovu osiguravajuću kuću i rešavali sve kod njih.

Da li moram cekati policijski zapisnik ili mogu to odmah da resim sa osiguravajucom kucom.Hvala na pomoci.

Nazad
Vrh