AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Kakve specifikacije se ne nalaze u slobodnoj prodaji ? Rade se i potpuno iste metlice kao i originalne. (Da i Denso je u vrhu )

One sto su projektovane za pojedinu marku od proizvodjaca. Sastojci gume, tvrdoca, mere itd. To ide samo u OEM i nema pod svoju marku npr Bosch itd u slobodnoj prodaji sa 100% istim karakteristikama kao OEM.

Sumnjam da cemo se vidjeti tamo posto neznam ni sta je to a kamoli da cu ici tamo.Mozemo jedino negdje u kafani a sto se tice Njemacke ako mora tamo jedinu septembrom u Frankf. Autotehnika ...

To je miting konstruktera i inzinjera iz autoindustrije. Naravno da moze, ako se nekada ukrste puteve

Na Automechanika Messe u Frankfurtu bio sam samo jednom i to 2005, odlicno za sklapanje kontakta.

E sad dosta vise offtopic. Izvinjavam se.

Vec par dana primijetim da ponekad zateze kad palim auto a danas tocim gorivo i ne htjede upalit.Gurnemo ga da upali i skrenem do autoelektricara....puni dobro na altenatoru al ne na akumulatoru ..koji je kvar....
Instalacija... Verovatno je negde kontakt oksidirao,možda na plus klemni ili je žica u prekidu.

Колега има проблем на дизел мотору,мсм да је фиат скудо.током вожње упали лампицу мотора и угаси се као кључем,после тога упали га опет нормално и вози па се опет угаси и све тако.кад је на леру неће се угасити,и ако остоји угашен дуго после првог паљења већи пут може да пређе.пумпу је носио не тест,није пумпа..шта може бити

Poslednja izmena od urednika:
колега има проблем на дизел мотору,мсм да је фиат скудо.Током вожње упали лампицу мотора и угаси се као кључем,после тога упали га опет нормално и вози па се опет угаси и све тако.кад је на леру неће се угасити,и ако остоји угашен дуго после првог паљења већи пут може да пређе.Пумпу је носио не тест,није пумпа..Шта може бити
Injektor na cilindar broj 3 da se proveri i RailpressureSensor.

Кардан звао сам га да му кажем.Каже да је данас прешао скоро 100 км и није се угасио..На дијагностици му очитава већином за бош пумпу угао ротора и сл,а пумпа је комплетно 100 посто исправна.Релеји су прегледани нису ни они,није директан прекид струје пошто прво пали лампицу па га угаси.

Ja sam imao slican problem,u pitanju je bio senzor bregaste osovine...moze biti taj od bregaste,ili senzor radilice,

Kod mene je to trajalo nekoliko meseci,pali ok,odjednom nece..povadio sam mu i alarm,i blokadu motora..upalio je,onda posle par dana isto,odneo ga kod majstora,zamenio mu senzor,i pali bez problema.

I ja sam posumnjao na senzore,ali nije mi jasno ovo kako eto danas 100 km skoro je uspeo preci bez gasenja,a juce predje 5 km pa se ugasi,pa mi rece da je svako sledece gasenje manje predjenog puta.i ostavi ga ugasenog sat dva i opet moze 5-10 km pa se ugasi.
Imao sam takav slučaj reno klio 1.2 nije htjeo da upali Dođe momak koji radi na servisu skide džek na senzoru radilice poprska WD-jem upali odmah kaže da se to dešava radi vlage a sad vrjeme hladnije auto vani. Inače to se dešava češće kod renoa.Odmah je poništio grešku dijagnostikom lampica motora je svjetlila.

Nazad
Vrh