Vrisnuo ti akumulator.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema toliko skupih delova i jeftinija voznja na plin u svakom slucaju, i zimi pali bolje nego leti.zombie_666
Koji ce ti qra* plin??
Jel si na Zafiri imao problema sa radilicom??
1.1 Denso
Samo da napomenem specifikacije za orginalni brisaci/metlice se ne koriste u slobodnoj prodaji jer marka/proizvodjac automobila ima svoj prst na njih. Iako ga drugi proizvode za njih.
Kakve specifikacije se ne nalaze u slobodnoj prodaji ? Rade se i potpuno iste metlice kao i originalne. (Da i Denso je u vrhu )
To mi je posao pored poljoprivrede. Zato sam upucen u toj tematici.Nebih se slozio , jer znam tacno ,ali nije toliko bitno ..
Instalacija... Verovatno je negde kontakt oksidirao,možda na plus klemni ili je žica u prekidu.Vec par dana primijetim da ponekad zateze kad palim auto a danas tocim gorivo i ne htjede upalit.Gurnemo ga da upali i skrenem do autoelektricara....puni dobro na altenatoru al ne na akumulatoru ..koji je kvar....
Naravno da sme ali samo preko pm.Sme li se znati za koju firmu radis i na kojoj poziciji?
Naravno da sme ali samo preko pm.
Jer ne zelim da cackam mecku
Injektor na cilindar broj 3 da se proveri i RailpressureSensor.колега има проблем на дизел мотору,мсм да је фиат скудо.Током вожње упали лампицу мотора и угаси се као кључем,после тога упали га опет нормално и вози па се опет угаси и све тако.кад је на леру неће се угасити,и ако остоји угашен дуго после првог паљења већи пут може да пређе.Пумпу је носио не тест,није пумпа..Шта може бити
Imao sam takav slučaj reno klio 1.2 nije htjeo da upali Dođe momak koji radi na servisu skide džek na senzoru radilice poprska WD-jem upali odmah kaže da se to dešava radi vlage a sad vrjeme hladnije auto vani. Inače to se dešava češće kod renoa.Odmah je poništio grešku dijagnostikom lampica motora je svjetlila.I ja sam posumnjao na senzore,ali nije mi jasno ovo kako eto danas 100 km skoro je uspeo preci bez gasenja,a juce predje 5 km pa se ugasi,pa mi rece da je svako sledece gasenje manje predjenog puta.i ostavi ga ugasenog sat dva i opet moze 5-10 km pa se ugasi.