petarkrsmanovic
Član
Kardan, o kom motorou je rec?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada sam bio kod mimoze u MB servisu, letos da uradimo servis auto menjaca, koji nas je izasao svega 120 evropejaca, neki lik je bio doterao S klasu sa vazdusnim oslanjanjem. Jedan takav amortizer kosta svega 700 evropejaca...auto je 2007 ili 8 godine...skup audi...
Pre neki dan mi crkne na zadnjem levom stop svetlu poziciona sijalica. Mislim u sebi, nikakav problem sam cu skinuti i zameniti je. Rasturim za nekih 10 min tapacirung, kad ono moram i celo stop svetlo da skinem, nikakav problem. Skinem i njega, rastavim ga kad ono jos jedno uznenadjenje. Nemoz skinuti sijalicu, svaka zalemljena nekim srebrnim lemom. Nazovem servis MB u martincima, da pitam da li oni mogu tu jednu sinalicu da zamene. Kazu samo ugradnja nove stampane plice sa svim sijalicama. Posto je moj model avantgarde i ima led diode za stop svetlo, cela ta ploca sa sijalicama i lefovima kosta 180 evra, bez ruku. Naravno, ne moze se kupiti samo ta ploca vec komplet stop svetlo, pa ono izace svega 280 evropejaca...sva sreca pa svabe stavile duple sijalice i kod migavaca i pozicije, pa sam odustao od zamene do danjeg....
124rka bila zakon za odrzavanje, jer si sve sam mogao odraditi, a ovde nista...jos caca oce da kupi dogodine w212, a on jos jeftinini za odrzavanje od w211...
Kardan, o kom motorou je rec?
Ja sa gospodara prstena prešao na žabara.Kao jeftino održavanje ovo ono ali nije tačno.Kada se steknu adekvatni uslovi gospodar prstena će opet u dvorište.
Pa 32.000 i nije bas nesto puno jer to ne radis svake godine...Sve je to lepo dok ti ne ode druk lezaj kao meni. Za obican menjac je 12000din, za easytonic je 32000din. Ja sam zamenuo i sada 50.000km nemam nameru da astru prodajem.
Korpa, lamela i druk u zbiru.