Kada sam bio kod mimoze u MB servisu, letos da uradimo servis auto menjaca, koji nas je izasao svega 120 evropejaca, neki lik je bio doterao S klasu sa vazdusnim oslanjanjem. Jedan takav amortizer kosta svega 700 evropejaca...auto je 2007 ili 8 godine...skup audi...
Pre neki dan mi crkne na zadnjem levom stop svetlu poziciona sijalica. Mislim u sebi, nikakav problem sam cu skinuti i zameniti je. Rasturim za nekih 10 min tapacirung, kad ono moram i celo stop svetlo da skinem, nikakav problem. Skinem i njega, rastavim ga kad ono jos jedno uznenadjenje. Nemoz skinuti sijalicu, svaka zalemljena nekim srebrnim lemom. Nazovem servis MB u martincima, da pitam da li oni mogu tu jednu sinalicu da zamene. Kazu samo ugradnja nove stampane plice sa svim sijalicama. Posto je moj model avantgarde i ima led diode za stop svetlo, cela ta ploca sa sijalicama i lefovima kosta 180 evra, bez ruku. Naravno, ne moze se kupiti samo ta ploca vec komplet stop svetlo, pa ono izace svega 280 evropejaca...sva sreca pa svabe stavile duple sijalice i kod migavaca i pozicije, pa sam odustao od zamene do danjeg....
124rka bila zakon za odrzavanje, jer si sve sam mogao odraditi, a ovde nista...jos caca oce da kupi dogodine w212, a on jos jeftinini za odrzavanje od w211...