Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 100.000 ti otisao plivajuci zamajac?Ja imam 2.0 2005 god i posle predjenih 100000km osim servisa radjena je jedna dizna i plivajuci zamajac.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
100k je presao od kad je kod mene. to je radjeno kad je presao 200k a obicno se posle tolike predjene km i menja.Na 100.000 ti otisao plivajuci zamajac?
Poslije 2008 g i nemas vise 1,9 PD motor, od 2009 je krenuo CR motor kod vw i to 2.0 i 1.6.Motori 2.0 koji su ugradjivani tada imaju dosta problema sa uljnom pumpom i glavom motora. Neki prelazni period kada su ti problemi reseni je 2008 godina. Stariji primerci od 2008. godista samo sa motorom 1.9. Tako su mene ucili.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Postoji jedna tvrdnja, da taj ko nije imao dizelasa ne zeli da ga ima, a taj koji samo jednom je doterao kuci dizelasa, taj vise ne zeli nikad u kuci benzinca!Meni je merak voziti dizela. Ko voli benzinca, postujem.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Nafta je za traktor,plin za sporet a benzin za auto...