AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Haha...ha..nista to 4 cilindra,samo 5 6 ili vise..
Il da mu metnem v8 4.7..pa š da viš kako se visnje vozaju..

Mislis da je bolji neg ovaj 2.4 atmosferac? Ma ne menja mi se motor ako je samo do glave motora,dosad nije trosio ni ulje ni vodu,nije se grejao,nije dimio i lepo pali ujtru..koliko ja znam nisam ga ni ja pregrejao..
Pričao sam sa čovekom koji rastura vw T4 kombi vozila... kaže da su 1.9 promašaj i problematični (beži od njih) zatim odmah 2.4 za njim..
Najbolji su 1,9tdi i 2,5 tdi

Gde spada 2.0tdi ?

Pričao sam sa čovekom koji rastura vw T4 kombi vozila... kaže da su 1.9 promašaj i problematični (beži od njih) zatim odmah 2.4 za njim..
Najbolji su 1,9tdi i 2,5 tdi

I 2.5 tdi su imali probleme sa bregastom. 1.9tdi 105ks i 1.9tdi 130ks pumpa dizna, su nabolji vw motori.

- - - - - - - - - -

Gde spada 2.0tdi ?

2.0 tdi 140ks je isto dobar motor, jedino prva serija iz 2005 i 2006god. Su imali problem sa diznama(simens ubrizgavanje) i sa glavama.

Ја возим баш такав "проблематичан" мотор 2.5 тди......нема бриге само гориво и редован сервис.....брегасте као нове

Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока

2001. је.....а мислим да је случај који си и поменуо, сервисиране на време.....али пре мене.

Ekstra.Sreća u nesreći je što su iste glave na motoru sa 150 i 180 ks a polovne ne oštećene su od 600 eura pa na gore kako kod koga.

Мој је једна серија мотора AYM што има 155 коња....додуше мало је и чипнут.

Drugar na passatu 2001 god ima pumpa dizna dizne , zvali da pitamo posto su nove , 75000 din komad . 4 dizne skuplje nego ceo auto jbt.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Drugar na passatu 2001 god ima pumpa dizna dizne , zvali da pitamo posto su nove , 75000 din komad . 4 dizne skuplje nego ceo auto jbt.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
50e polovne,ako kupujes sve 4,ako na komad onda 60,kod zeravice oko 150komad.to mozda u Autokomercu.

Не спомињи Жеравицу, почео је да фушерира.

Nazad
Vrh