AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Zanimljiva stvar kad vec spomenu dobose da sam skoro zagledao jedan renault captur i da sam se negativno iznenadio kad sam video dobose. Jos je on kao neki moderan autic i po vecoj ceni od te lade, ima i dosta dobru opremu, ali pozadi dobosi.

Zanimljiva Lada :osmeh:

Dok traje moje ubeđivanje, evo još dva zanimljiva auta za koja se razmišljam, kao alternativa. E sad, uvoz bi bio najbolji iz Švajcarske... ali je mnogo skupa carina jer Švica nije u EU, tako da rekao bih preostaje jedino Nemačka.

Citroen DS5:

$_20.jpg

$_20.jpg
$_20.jpg

Ili ovakvo nešto, Kia Optima:

$_20.jpg
$_20.jpg

$_20.jpg

Kimi, zašto hoćeš da kupiš egzotična kola koja niko nema? Ako hoćeš tako nešto moraš da imaš i jedan odomaćeni auto, da imaš šta da voziš dok za ovog retkog stignu delovi...

Jel imao neko problema sa registracijom Fiat Marenga?
Naime ja ga posedujem već 5 godina, auto se vodi kao putnički, ima sedišta pozadi, ali mi sada traže atest da je prebačen sa teretnog na putnički, a ja ga nemam. Jel imao neko sličan problem?

Послато са LT26w уз помоћ Тапатока

Polako stižu na naplatu sve zajebancije koje su radili prethodnih 15ak godina a niko nije razmišljao o tome, a sve po džepu poštenog čoveka.

To i nije strašno ako može sutra da stigne. Bojim se da za Jaguara treba npr 2 nedelje da stigne deo?

U malim varosima i mestima takoreci nema svih delova ni za odomacene aute. Ima ali kad naruce. Uglavnom je odgovor prodavca dodjite sutra oko 2 sata.

Nisu samo male varosi u pitanju. Zeza me na Laguni 3 brava suvozačevih vrata, oslabio motorić izgleda i može samo iznutra da se otvara. Ugradio polovnu za 60e radila 3 meseca i opet isto. I tražio pre neki dan novu da uzmem nova je otrov skupa em niko u Srbiji nema vec mora da se naruci i ceka 3-4 nedelje. A auto nije bas mlad 2008.godiste. Sta onda za noviji ili redji auto

Kolega vidi da ne postoji drugi razlog crkavanja tog motorica. Meni je na passatu prvo crklo otvaranje desnih,pa posle i levih vrata,zamenjeni el motori,ali je problem bila baza koja stoji ispod tepiha,tacno ispod vozacevog sedista.

Da je ne hvalim mnogo da ne ureknem :osmeh: Al stvarno sam prezadovoljan :ppozdrav:
Sipaj i vozi što kažu. Kod mene je od avgusta prošle godine, prešao sam sa njom oko 10-11 000 od tad. Uradio joj redovan servis u novembru i to je to od servisa presla 8000 i ni gram ulja ne trosi, potrosnja goriva 5.9 litara a ima 150ks i 2.0 motor i vozi se koliko po otvorenom toliko i gradske vožnje po Beogradu.
Samo sto me ta brava malo zeza inače ostalo nemam komentar što se tiče vožnje, udobnosti, snage i brzine...
Dobra stvar je sto je kupljena nova u Srbiji i što sam poznavao vlasnika lično i pre toga je održavana isključivo u ovlašćenom servisu.

Ljudi pomažite koje letnje gume da uzmem za auto 195-55-16 ,Tigar 5000 din mišelin 12000 ili nešto treće,nekako mi je velika razlika.Vredi li rizikovati sa jeftinijma ili pošto se ne razumem da idem logikom što je skupo to je i dobro.

Uzmi nesto izmedju. Ja sam u Aprilu uzeo identicnu dimenziju Continental,bila je 11600 din sa montazom i balansiranjem,a onda je jedan krater na putu momentalno presudio jednoj. Da sada ponovo uzimam uzeo bih nesto izmedju ove dve,recimo Fuldu ili Kleber.

Nazad
Vrh