Ko nije chipovao neka proba.Ni ja nisam verovao dok nisam proba
ni koji su do sada cipovali su isto ovako pricali meni i ja im nisam verovao.Sada vi ne verujete meni.Voziti 150ks i preci na 180ks u istom autu ja sam danas osetio.Nema vise one rupe izmedju 1000 i 1500obr.Ako mi je za 130km/h trebalo 2000obr sad za 130km/h mi treba 1850obrtaja.Evo jednostavnog objasnjenjaPotrošnja goriva, obrtni moment i visina obrtaja motora su u direktnoj vezi. Obično, veći obrtaji motora znače i veću potrošnju goriva. Povećanje obrtnog momenta dozvoljava promenu u viši stepen prenosa na nižem broju obrtaja i samim tim nije potrebno motor dovoditi u veći broj obrtaja. Ujedno, motor je najefikasniji u pri obrtajima u kojima raspolaže najvećim obrtnim momentom.
Kako to utiče na ponašanje vozila?
Pri nižim obrtajima, vozilo bolje i lakše ubrzava. Na višem broju obrtaja snaga i krajnja brzina su tek nešto malo povećane.
Kako to utiče na potrošnju goriva?
Usled povećanja obrtnog momenta, potrošnja je, pri delimičnom opterećenju vozila, smanjena do 10% za putnička vozila, odnosno do 15% za komercijalna vozila. Pri maksimalnom opterećenju vozila, potrošnja ostaje u granicama fabričke potrošnje. S obzirom da je 90% vremena vozilo samo delimično opterećeno, to znači da su uštede u potrošnji gotiva značajne.
Probajte.Niste verovali ni u setvu kukuruza na 19cm jer su vam dede sejale na 33cm.