Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemas problema sa tim na tehnickom,na proslim kolima sam isto imao iskljucen i sad na ovom sto imam isto iskljucio i egr i adblue uopste nikakva razlika na tehnickom samo gledaj kod nekog proverenog da iskljucis.Ako se egr iskljuci , mehanicki i softverski, (i ne gori lampa na tabli), da li moze da bude problema na tehnickom, da ne moze da prodje zbog izduvnih gasova ili neceg drugog?
Koji auto?Ako se egr iskljuci , mehanicki i softverski, (i ne gori lampa na tabli), da li moze da bude problema na tehnickom, da ne moze da prodje zbog izduvnih gasova ili neceg drugog?
Hvala na ponudi , ali alergican sam na vw i audi . Nece ih oko , a ni dusa nikako . Za sad ipak ne menjam moje magare (Scenic 1) Trenutno , zamene mu ni na vidiku ,a nije da se ne trazi.Cetvorka 4x4
ML 320 ILI 270 2002-05 god.Pogon na 4 tocka obavezan, kuka za vucu obavezna, pozeljno veca visina od tla i pozeljno veca nosivost. To trazim, videcemo sta ce na kraju da ispadne.
Da mi je samo znati koliko imas godina i da resimo misteriju .Pa sta tu imas da mislis,kupi Hummer-a ,ima sve sto trazis,puta 2.
Dobar predlog, ali me TOUAREG vise privlaci ili NAVARA sa manjom kabinom.ML 320 ILI 270 2002-05 god.
Ja se razmišljam između ML 320 i Touarega....Dobar predlog, ali me TOUAREG vise privlaci ili NAVARA sa manjom kabinom.