AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Ako se egr iskljuci , mehanicki i softverski, (i ne gori lampa na tabli), da li moze da bude problema na tehnickom, da ne moze da prodje zbog izduvnih gasova ili neceg drugog?

Ako se egr iskljuci , mehanicki i softverski, (i ne gori lampa na tabli), da li moze da bude problema na tehnickom, da ne moze da prodje zbog izduvnih gasova ili neceg drugog?
Nemas problema sa tim na tehnickom,na proslim kolima sam isto imao iskljucen i sad na ovom sto imam isto iskljucio i egr i adblue uopste nikakva razlika na tehnickom samo gledaj kod nekog proverenog da iskljucis.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Ako su dizne dobre nema teorije da ne prođeš.Neki automobili imaju safe mod koji u leru ne dozvoljava više od 2.500 o/min pa nema gareži niti crnog dima na izduvu.

Sharan 4x4 bi ti bio mnogo bolja opcija ako već toliko tovariš, a hoćeš da imaš pogon na 4 točka.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Pravo da ti kazezem mozda bi mi i odgovaralo da nadjem neku limarijski nacetu i da joj sasija nije sjajna, ali da je jeftina pa da je sam odradim kako treba i da ojacam kao pakistanci i onda nema da mislim.

Nazad
Vrh